Destaca la important victòria obtinguda a Almendralejo

Bernabé: “Tots estem compromesos al 100%”

El porter del Nàstic Bernabé Barragán va parlar aquest dimecres en zona mixta després de l’entrenament del matí. L’andalús creu que l’equip està treballant bé i destaca que el col·lectiu es troba en el millor moment de forma de la temporada.

La victòria a Almendralejo va treure un pes de sobre a l’equip: “L’equip necessitava sumar 3 punts quan abans. Vam tenir la sort que la feina ben feta es va veure reflexada a Extremadura”.

Necessitat de trencar la ratxa: “La classificació ho demanava. Estem allà abaix des de fa bastantes jornades i fins fa dues setmanes semblava que a l’equip li costava reaccionar. Hem entrat en una dinàmica molt bona i portem dues setmanes competint molt bé. Aquesta és la línia que cal mantenir”.

Titularitat i porteria a zero: “A nivell personal estic molt content, però no és només mèrit meu sinó de tots els companys. Vam fer un gran treball”.

Moment important de la temporada: “Hem arribat a un moment clau, a nivell físic i mental pot ser en el que millor es trobi l’equip. Això és el treball del dia a dia, el que hem fet al passat no serveix i cada setmana hem d’intentar sumar de tres en tres. Vénen partits molt difícils i estem treballant per treure’ls endavant”.

La confiança que dóna la victòria a Extremadura: “Va ser molt important aquesta victòria, també pel rival que era. Ens feien falta els tres punts. La dinàmica que porta l’equip és molt bona i la gent està amb confiança. Teníem bastanta gent que es va quedar fora per lesions i ara mateix estem en un moment competitiu bo i en la dinàmica que cal mantenir”.

Què es pot fer a Mallorca del que va servir a Extremadura?: “Tot. Tenim un cos tècnic que coneix la plantilla i jugadors amb diferents característiques. Les posicions estan ben compensades. Ens hem de centrar en competir i mirar-nos a nosaltres mateixos. Som capaços de guanyar a qualsevol”.

Sortir del descens abans del Nadal: “Estem allà baix i cal ser realistes. Estem bé però no hi ha ningú per darrere nostre. Hem d’anar a pels tres punts, juguem contra el Mallorca o el Málaga”.

Els jugadors veuen llarga la temporada?: “Això és molt llarg. Tots tenim exemples a dia d’avui d’equips que estaven abaix com el Cádiz, que fins fa 7 o 8 jornades tenien els mateixos punts que nosaltres, i ara estan a dalt i veuen la temporada completament diferent. Cal ser optimistes, treballar dia a dia i confiar en el cos tècnic i els jugadors. Tots estem compromesos al 100%. Els resultats arribaran”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here