Vols jugar al Nàstic?

Crec que aquesta és la pregunta important de cara als reforços del mercat d’hivern i no només saber qui volem que vingui. El Nàstic pot fer la carta als reis tot l’extensa que vulgui, però ja sabem que Ses Majestats són molt capritxosos i no porten sempre el que ens agradaria perquè ho han de repartir entre tots els equips de LaLiga1|2|3.

Per fitxar, abans delimitarem les variables de tipus esportiu. Les posicions de camp que volem reforçar, el tipus de jugadors que més s’adapten a aquestes posicions segons les preferències i estil de joc del míster, volem que aportin més que els jugadors de què disposem, necessitem rendiment immediat per la nostra situació, per això és important que els jugadors estiguin bé físicament i en actiu, etc..

Anem ara a la variable de normativa esportiva. Podrem incorporar més o menys jugadors depenent de les fitxes lliures que disposem. Per això hem d’alleugerir càrrega al vestidor rescindint contractes, fent cessions, traspassos, etc…aspectes que no depenen solament del Nàstic i que en alguns casos es compliquen fent impossibles algunes operacions que serien òptimes.

Variable econòmica. Evidentment la que té més pes. Hi ha un límit salarial inviolable que marca la capacitat de despesa i és una llosa pels equips amb els límits salarials més baixos de la categoria. És el fre més important en les subhastes de jugadors. Com augmentar aquesta capacitat econòmica? Per ingressos extra (vendes, entrada de capital, etc.), difícil ara mateix, o disminuint la despesa (baixes de jugadors, cessions, etc.), més realista en l’actualitat.

Així doncs, un cop tenim clar això, anem a pels jugadors top de la lliga que s’adapten al que volem. Vols jugar al Nàstic? La majoria de top’s (per no dir tots), et diran que no ja de partida per la situació esportiva del Nàstic, també perquè en els clubs on estan ja es troben bé i al capdavant de la classificació o perquè ja els ha fitxat un club gran. Si tens la sort que algun vulgui venir, llavors el tema econòmic serà el fre, fitxar-lo suposaria no tenir més capital per reforçar les altres posicions necessàries. Per aquesta raó has d’anar abaixant pretensions fins que trobis un bon jugador, que tingui un sou acceptable i que pugui beneficiar l’equip, i si no hi és a la lliga, hauràs de repetir l’operació en lligues estrangeres on la competència per fitxar no és tant alta.

Que vull dir amb això? Que fitxar no és només pronunciar el nom d’un jugador que ens agrada, hi ha multitud de variables, i el Nàstic, ja de partida, en té moltes en contra. A més a més, un gran nom no et garanteix bon joc, i a la inversa, un jugador poc conegut tampoc necessàriament ha de donar poc rendiment, hi ha milers d’exemples d’un i altre cas. Que haguéssiu pensat si els nois de La Pobla haguessin vingut d’un altre equip de Tercera Divisió? Doncs no ho fan gens malament, ben al contrari. Hem d’esperar a veure jugar els fitxatges que arribin per jutjar-los i, llavors sí, opinar, però sempre tenint en compte que la perfecció no existeix. Si ve algú més que contrastat, benvingut sigui, però tingueu en compte que serà l’excepció, no la norma, per tot el que he comentat anteriorment. Personalment ara vull jugadors que suïn la samarreta, tinguin compromís i vulguin jugar al Nàstic. Amb això de ben segur millorarem. Us ho diu un boig pel Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...