El navarrès prefereix no parlar de números per la permanència

Imanol García: “El millor és mirar a curt termini i guanyar a tots els rivals que vinguin”

El migcampista Imanol García va atendre aquest passat dimarts als mitjans de comunicació a la zona mixta del Nou Estadi, després de l’entrenament.

El navarrès confia en poder aconseguir la segona victòria consecutiva aquest divendres a Palma davant el Mallorca i creu que s’ha d’anar partit a partit, sense capficar-se en els punts.

La victòria d’Almendralejo reforça?: “Està clar que quan estàs en aquesta situació el que t’ajuda més que el joc és la victòria, et reforça mentalment i et fa agafar esperances pels partits següents. Ens ajudarà molt”.

Cal guanyar la meitat de partits que queden per la salvació: “És possible, queda molt i som capaços de donar-li la volta a la situació. No hem de pensar en fer números a llarg termini, hem de guanyar al Mallorca i tot es veurà diferent”.

No mirar les xifres: “El millor és mirar a curt termini i guanyar a tots els rivals que vinguin, podem guanyar a qualsevol camp i a qualsevol rival”.

Signa l’empat?: “No. Hem d’anar a guanyar com ho vam fer a Almendralejo. Plantejar un partit seriós, estar concentrats i esperar estar encertats”.

Perllongar la ratxa: “És la nostra intenció, intentar marxar al Nadal amb dues victòries que no ens donarien tranquilitat però sí forces per afrontar la tornada. Aquesta és la nostra intenció”.

Canvi en l’evolució de l’equip des de la seva arribada: “En les quatre setmanes que porto aquí crec que l’equip ha estat més compacte i seriós, intentant no concedir res al rival. Crec que a partir d’aquí això és bàsic per després poder guanyar”.

Ousseynou Thioune: “No l’he pogut veure perquè avui entrenava amb els que menys minuts van tenir. L’acollirem bé, tal i com ells van fer amb mi. Des d’avui és un més”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here