Una victòria que pot (o no) canviar-ho tot

Fa una setmana escrivia aquestes línies pensant que l’equip havia de realitzar un canvi d’imatge radical si volia assolir l’objectiu de la permanència. Només set dies després guanyes a un rival directe i sembla que tot hagi canviat. És cert que la distància amb els llocs fora del pou s’ha reduït considerablement amb la victòria aconseguida davant l’Extremadura. Els tres punts obtinguts diumenge serveixen perquè l’equip respiri una setmana i agafi una confiança a hores d’ara perduda.

Els mals de l’equip però, segueixen essent els mateixos: la defensa trontolla al mínim esbufec rival i el mig del camp, inexistent en la majoria de fases del partit, és incapaç de portar la batuta dels encontres. Aquest plantejament serveix davant d’equips com l’Extremadura que, no ens enganyem, és dels més fluixets de la categoria.

Per aquest motiu avui he sortit a passejar per la ciutat, escoltant la tertúlia dels parroquians d’allí i d’allà. Tarragona respira optimisme. El discurs d’Enrique Martín enganxa i provoca que molts pugin a un carro que semblava espatllat.

L’optimisme té la seva cara B. I no parlem d’una cara agradable. L’excés d’il·lusió i confiança pot fer que de donar-se una derrota davant el Mallorca del nostre amic Vicente Moreno, el cel del pessimisme caigui amb més força damunt dels futbolistes de la primera plantilla.

Tinguem-ho clar. Ni som tan dolents amb 10 punts, ni som tan bons amb tres punts més, i és que entre ambdós escenaris només hi va un xut de Luis Suárez, i és que això si, el gol del colombià pot haver (o no) encetat a la fi la llauna dels bons resultats.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...