És el segon partit aquesta temporada en que els grana deixen la porteria a zero

Sense encaixar gol després de 12 partits

El Nàstic és el segon equip que més gols encaixa de tota la Segona Divisió, amb un total de 31, només superat pel Córdoba que en suma 34 en contra. Amb aquests números no és d’estranyar que els tarragonins només hagin estat capaços de deixar la porteria a zero en dues ocasions aquesta temporada, i aconseguint no encaixar, ha acabat guanyant els tres punts.

El primer partit on no va encaixar el trobem a la jornada 5 amb la primera, i única, victòria de Gordillo a la banqueta grana. En aquest partit el Nàstic va vèncer per un gol a zero contra l’Osasuna, amb Becerra a la porteria. Per a tornar a veure un partit on els tarragonins no encaixin gol, han hagut de passar dotze jornades i una millora molt notable de l’equip.

Ahir els tarragonins van aconseguir imposar-se per zero gols a un contra l’Extremadura, aconseguint així el segon partit amb porteria a zero, amb Bernabé de porter, i la primera victòria lluny del Nou Estadi.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here