La victòria a Almendralejo va significar tota una bocanada d'oxigen

Només 5 dies per preparar el proper desplaçament a Mallorca

Després d’haver superat per la mínima a l’Extremadura (0-1) aquest passat diumenge, els homes d’Enrique Martín disposaran de només cinc dies per preparar el proper partit, contra el Mallorca de Vicente Moreno a Palma aquest proper divendres.

Els granes, sense temps per perdre, tornen a la feina aquest dilluns a la tarda amb una sessió preparatòria que tindrà lloc a partir de les 18:30h al Nou Estadi.

El de divendres (21h) serà el partit que tancarà el 2018 pel que fa al calendari dels tarragonins. Una hipotètica victòria a les Balears carregaria d’optimisme a la plantilla, que rebrà un Córdoba penúltim a la classificació en el primer partit del 2019.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here