Primera victòria a domicili en un partit dolent dels grana que el colombià ha arreglat als 30 segons d'entrar

Suárez guanya els tres punts (0-1)

El partit el guanya Luis Suárez. Ell solet. Al cap de 30 segons de sortir al terreny de joc ha marcat el gol que ha donat els tres punts al Nàstic. I ho fa ell sol perquè no ha estat un partit bo. L’Extremadura ha pogut dominar al Nàstic durant tot el partit i en l’única ocasió clara que ha tingut, ha marcat. Aquella efectivitat que no es va donar la setmana passada sí que s’ha produït avui. L’oportunitat era d’or i els grana han sortit amb tres lingots en forma de punts, la primera vegada en tota la temporada.

L’onze del Nàstic només tenia un canvi obligat. Albentosa era baixa per sanció i en el seu lloc entrava Fali, qui tornava a jugar després d’una lesió lleu. Els dos equips han apostat per la mateixa formació, el 4-4-2 per poblar el mig del camp i intentar ser els protagonistes del joc.

En els primers minuts no ho han aconseguit, ja que les jugades de combinació brillaven per la seva absència. El joc ha estat directe, buscant pilotes llargues per intentar sorprendre els porters rivals. També ha estat molt travat, amb faltes que paraven el joc i que ha provocat que al minut 10 Valverde, extrem de l’Extremadura, marxés lesionat per una falta de Viti, qui ha vist la targeta groga.

A punt d’arribar al minut 20, l’Extremadura ha estat capaç de crear una mica més de perill amb dos córners consecutius. No hi ha hagut una acció de perill real. Però sí una aproximació que feia animar als aficionats que omplien les grades del Francisco de la Hera. Després de l’acció, els locals han començat a tenir la possessió i a ser més els protagonistes.

El Nàstic només podia defensar-se i intentar sortir a la contra amb pilotades llargues a Barreiro. No era un joc vistós, però així ha arribat el primer remat de porta del partit. Un centre des de la banda esquerra la rematava Viti molt fluixa a les mans d’Álvaro. Poc perill però que permetia als grana ser els primers que xutaven entre els tres pals.

Foto: laliga.es

Per part dels locals, l’ocasió més clara ha estat una falta a la frontal de l’àrea feta per Imanol quan anava a rebutjar la pilota. L’execució l’ha dut a terme Kike Márquez, per sota de la barrera per intentar sorprendre. Barragan no ha tingut problemes per aturar-la, ja que ha anat a la seva posició i amb poca força.

Primera part inaguantable

Primera meitat amb joc poc vistós i poques ocasions. Es nota que els dos equips són dels pitjors de la categoria, ja que han estat uns primers 45 minuts aburrits. El partit estava sent molt igualat i l’empat era el resultat que havia d’haver-hi al marcador. L’Extremadura ha acabat millor que els grana, que no han pogut generar res de perill.

La represa prometia un millor futbol. Només començar la segona meitat, Kike Márquez ha tornat a generar perill a pilota aturada. Aquest cop, la posició i la distancia a porteria feien entreveure que no podria generar perill. Ara bé, Márquez s’ha tret de la bota dreta un xut molt potent que ha anat baixant i ha tocat a la part alta del travesser. La resposta del Nàstic ha estat immediata, quan tres minuts després, Barreiro ha rematat centrat a les mans d’Álvaro una falta treta per Márquez.

Foto: laliga.es

L’Extremadura ha tornat a tenir el control de la pilota i el Nàstic només aconseguia crear una mica de perill amb pilotes a l’àrea, majoritàriament després d’alguna falta. Els locals estaven controlant el partit completament i això es notava en l’afició. Més de deu mil persones reunides que animaven sense parar, a vegades alentits per Rodri al més pur estil Simeone. L’ambient era espectacular i, tot i no veure un bon partit de futbol, els aficionats estaven d’allò més animats.

Luis Suárez: Entrar i marcar

Només portava poc més de 30 segons sobre la gespa. Luis Suárez ha entrat per substituir a Manu del Moral i en la primera pilota que ha tocat l’ha enviada dins. Abraham ha tret de banda i després d’endur-se la pilota amb una mica de sort, Suárez ha engaltat l’esfèric de manera perfecta i s’ha colat per la dreta del porter. Un gran gol que suposava l’avantatge momentània que feia respirar més tranquils als grana. Precisament Suárez va ser l’últim jugador que havia pogut marcar pel Nàstic fora de casa contra el Cádiz.

Foto: laliga.es

L’Extremadura ha respòs com ho havia de fer. Ha continuat atacant de la manera que ho havia fet abans del gol. La més clara ha estat un xut des de la frontal de Pardo queha hagut de treure la millor versió de Barragán. El porter ha volat per poder evitar el gol dels locals i ha enviat la pilota a córner. El sevillà s’ha posat en mode salvador i també ha evitat un gol cantat quan ha sortit ràpidament a per una pilota que deixava a Rennella sol davant seu.

Els últims instant de partit han estat els esperats. Un Extremadura llençat a l’atac i un Nàstic que es defensava amb dents i ungles. Cap dels centres que han penjat els locals a l’àrea trobaven rematador i un segur Barragán aconseguia capturar-les totes.

Tres punts immerescuts del Nàstic que ha aprofitat l’única ocasió clara que ha tingut. Però això va passar la setmana passada en contra i avui a favor. Els grana han sumat tres punts importantíssims per poder mirar cap a la salvació, que ara mateix està a 4. Tot i la victòria, la imatge ha estat pobre. Un equip feble contra un rival de poc nivell i que a sobre no tenia la seva estrella. Ara toca sumar de tres en tres i els grana ho han d’aconseguir el proper cap de setmana a Mallorca, un rival difícil que entrena un vell conegut.

FITXA TÈCNICA

Extremadura: Álvaro; Pomares, Granero, Pardo,Diez; Fausto (Barrera, min. 74), Zarfino, Kike, Valverde (Olabe, min. 10); Rennella, Chuli (Willy, min. 58)

Gimnàstic: Barragán; Salva, Fali, Djetei, Abraham; Viti, Márquez (Rocha, min. 76), Imanol, Sebas (Pol Valentín, min. 86); Manu del Moral (L. Suárez, min. 69), Barreiro

Àrbitre: Vicandi Garrido Amonestats: Pels locals Fausto (min. 29), Rennella (min.42), Pardo (min. 46), Olabe (min. 67), Díez (min. 75) Pels visitants Viti (min. 6), Márquez (min. 45), Imanol (min. 87), Barreiro (min. 90)

Resultat: 0-1, L. Suárez (min. 69)

Incidències: Partit corresponent a la jornada 18 de LaLiga 123 disputat al Francisco de la Hera davant de 10.704 espectadors

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...