L’1×1 de l’Extremadura-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 18 del campionat de la Liga 123.

Bernabé Barragán (8): Valent. Bon partit del porter grana, executant accions de mèrit. Ha millorat en el joc aeri.

Fali (7): Mur. Va disputar el seu millor partit exercint de central, tot i que a voltes perd momentàniament la posició pressionant l’adversari.

Salva Ferrer (6): Solvent. El canterà s’està mostrant com el jugador més fiable per ocupar el carril dret en una defensa de quatre. Aporta criteri amb la pilota.

Mohammed Djetei (6): Atent. Bona actuació del camerunès. Ràpid al tall i correcte en la marca. Ha guanyat confiança.

Viti (7): Cerebral. El de la Pobla té criteri amb l’esfèrica als peus, es posiciona bé i aporta calma al centre del camp tarragoní. La targeta groga que veié a l’inici del matx va condicionar el seu joc.

Imanol García (6): Treballador. El seu físic incomoda al rival. Clau en la pressió grana, s’ha guanyat amb mèrit un lloc a l’onze.

Javi Márquez (7): Alliberat. L’entrada de Viti ajuda a que el pes del partit no recaigui només sobre les seves esquenes. Es mostra més implicat en el joc col·lectiu.

Sebas Coris (5): Pesat. Cal que el “20” del Nàstic ajudi més en defensa, tot i que l’entrada de Salva a l’onze l’allibera en gran mesura d’aquestes tasques. Li manca ritme en els sprints.

Abraham Minero (6): Lligat. No avança tant en atac com ell desitjaria. Necessita ajuda per tapar forats pel seu cantó.

Manu Barreiro (6): Continu. El gallec fou una vegada més clau en el joc directe grana. Imprescindible pels interessos d’Enrique Martín.

Manu del Moral (5): Indecís. La posició de fals extrem sembla incomodar-li. No va tenir una gran actuació i se’l va veure perdut en diverses accions del partit.

Luis Suárez (7): Excitat. El seu ímpetu aquest cop acabà en gol.

David Rocha (6): Ancla. L’extremeny va ajudar a l’equip pausant el joc quan aquest ho requeria i pressionant als rivals.

Pol Valentín (5):Testimoni. Tot i tenir un paper testimonial al partit, la seva velocitat pot ser una bona alternativa a Sebas Coris.

Enrique Martín (6): Nerviós. La defensa de quatre li està funcionant. Va mostrar-se encertat en els canvis.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here