La salvació la marca ara l'Extremadura amb 17 punts

El derbi canari acaba amb empat, el Zaragoza s’enfonsa i l’Elche s’allunya del descens a costa del Rayo

El Málaga i el Deportivo s’apropen a un liderat marcat actualment pel Granada, després d’aprofitar la tercera derrota consecutiva de l’Alcorcón, que es situa cinquè a 4 punts del líder.

D’altra banda, a la zona baixa el Nàstic agafa aire després d’una important victòria enfront l’Extremadura de Rodri, estant únicament a 4 punts de la salvació.

Durant aquesta jornada també hem vist l’esperat derbi canari entre Las Palmas i Tenerife, el qual s’allunya de la zona baixa després d’aconseguir un important punt i deixant a l’Extremadura marcant la línia de la salvació.

Málaga 1-0 Cádiz: el Málaga aconseguiria tornar a guanyar a La Rosaleda, en aquest cas davant el Cádiz guanyant per la mínima en un partit amb bastanta polèmica després que l’àrbitre no concedís un penal a favor del conjunt gadità en unes clares mans de la defensa malaguenya. Ricca s’encarregaria al minut 70 d’avançar al Málaga per seguir somiant amb l’ascens directe.

Granada 1-0 Oviedo: el Granada segueix intractable al seu estadi després d’aconseguir una nova victòria davant l’Oviedo d’Anquela. Els andalusos s’avançaven al minut 83 amb un gol d’Adrián Ramos, que donaria els 3 punts en un partit igualat entre els dos conjunts. L’Oviedo s’allunya del play-off d’ascens.

Numancia 1-2 Albacete: els manxecs segueixen intractables i aconsegueixen assaltar l’estadi d’un Numancia que després de la derrota davant la seva afició veu allunyar-se del play-off. L’Albacete s’emportaria el partit gràcies als gols de Rey Manaj de penal i de Jeremmy Bela, deixant al conjunt de Ramís quart classificat i a 3 punts de l’ascens directe.

Reus 1-1 Córdoba: el Reus empataria el partit enfront el Córdoba amb un Municipal ple de gom a gom després d’unes setmanes crítiques per a l’equip del Baix Camp, que ha vist perillar el futur del club. Els de Bartolo començaven perdent després que Aythami avancés als “califes” al 20 de la primera. Però 10 minuts més tard Linares aconseguia l’empat pels roig-i-negres, deixant finalment un punt per a cada equip que els permet seguir creient en la salvació.

Sporting 1-0 Mallorca: l’Sporting de José Alberto tornaria a guanyar davant d’un Mallorca que encaixa la segona derrota consecutiva després de perdre també la setmana passada davant el Málaga a Son Moix. Els asturians s’apropen a la zona de play-off gràcies al gol de Blackman al 58. Els de Vicente Moreno, per contra, s’allunyen i queden en terra de ningú.

Rayo Majadahonda 1-3 Elche: els il·licitans s’imposen amb contundència al Cerro del Espino. Els de José Rojo s’avançarien amb els gols de Luso en pròpia porta i de Delgado, en menys de tres minuts. Els locals retallaven distàncies amb el gol d’Aitor Ruibal al 74, però Sory Kaba al darrer minut de partit sentenciava un partit que allunya l’Elche del descens i deixa tocat al Rayo.

Osasuna 2-1 Alcorcón: l’Osasuna remuntaria el partit entre navarresos i madrilenys al Sadar i que li serveix per aconseguir la cinquena victòria consecutiva. Els d’Arrasate van veure com l’Alcorcón s’avançava primer al minut 63 gràcies al gol de l’ex grana Eddy Silvestre. Els locals empatarien 20 minuts més tard gràcies al gol de Xisco i completarien la remuntada al 82 amb un gol de Roberto Torres, que permet als vermells somiar amb el play-off.

Las Palmas 1-1 Tenerife: després de dos anys tornava el derbi canari a Segona Divisió. En aquesta ocasió ha acabat amb empat entre Las Palmas i Tenerife. El conjunt grancanari s’avançava gràcies al golàs d’Araujo al 18, però al 85 un penal xiulat a favor del Tenerife ha estat transformat per Suso, significant l’1-1 final davant la bogeria dels aficionats “chicharreros”.

Almería 1-1 Lugo: el Lugo aconseguiria un valuós punt al difícil estadi  Juegos del Mediterráneo davant d’un Almería que aconseguiria avançar-se al minut 7 de partit amb el gol de Juan Carlos. El gol dels gallecs arribaria 10 minuts després, amb un penal xutat per Cristian Herrera que permetria a l’equip de Monteagudo empatar el duel.

Deportivo 3-1 Zaragoza: el Deportivo deixaria molt tocat al Zaragoza després de golejar-lo a l’estadi de Riazor amb els gols de Borja Valle, Domingos Duarte i el golejador dels gallecs, Quique González. Els aragonesos aconseguiren marcar al minut 13 per empatar el duel amb el gol de Javi Ros, però finalment acabarien sent remuntats i acabant així una altra jornada en zona de descens. D’altra banda, els d’A Coruña aconsegueixen tres punts per seguir intractables i lluitant pel lideratge amb el Granada.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...