Somnis de nits d’hivern

Últimament somio molt durant les nits. Em veig a mi, un dijous a la tarda, a la taula del menjador del meu pis a Barcelona disposant-me a escriure el meu article d’opinió setmanal per a Nastic.cat. En aquest somni, estic content. Si, començo a escriure una breu peça en la que la idea principal gira al voltant d’una victòria del Nàstic. Utopia en estat pur.

Tornant a la dura realitat, vam tornar a perdre, amics, aquest cop davant el Granada. A priori, un rival difícil contra el que, en una altre situació, nos ens importaria perdre. Però la situació és la què és, i no podem perdre contra ningú. Si bé és cert que l’equip va donar una imatge millorada respecte a la de Soria, que no era difícil, em quedo amb l’actuació dels jugadors del filial Salva i Viti. Van demostrar no només que tenen nivell si no que a més estan motivats per treure aquesta situació endavant i estimen l’escut.

Em perdonareu, però em posaré en plan “cuñao”: si fos jo el president del club i pogués, faria a fora a tota la plantilla i posaria al seu lloc a tots els jugadors de la Pobla. De ben segur que lluitarien més en cada partit i aconseguiríem molts punts només per la dignitat i l’honor tant seva com la de la institució que representen amb aquella camiseta. De totes maneres no cal ser jugador del Nàstic de tota la vida per donar-ho tot al camp, només cal tindre un mínim de dignitat, fixeu-vos amb els jugadors del Reus, que amb la situació en que es troben van tindre els nassos de guanyar al camp de l’Alcorcón. Als nostres jugadors els hi hauria de caure la cara de vergonya. Alguns encara tenen el morro d’anar penjant fotos a les xarxes socials dient “lástima, se han escapado los tres puntos, la semana que viene a darlo todo y los resultados llegarán”.

Reconec que en els últims anys estic prou content per la feina feta pel president i companyia, doncs vam baixar a Segona B i vam aconseguir pujar de nou i encara vam fer play off a Primera. Però des de llavors cada any ha anat a pitjor i ja és hora de donar la cara i que els responsables d’aquesta situació actuïn com a tal i es prenguin les mesures que calgui per a que la dinàmica canviï totalment de rumb. Espavileu!

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...