Fot-li gasto, Mr. Proper!

Com diria aquell…”Jugamos como nunca (en el nostre cas “jugamos algo mejor”) y perdimos como siempre”.

Doncs això. Una setmaneta més palmant cosa fina. Cada jornada que passa el pou es fa més profund. Ironies de la vida: parlem del pou i qui ens marca el gol del Granada? Vés per on: Pozo. Sembla un acudit. En fi, una més per explicar.

Del partit el que comentàvem; el joc va millorar, és cert, però de poc serveix si no sumem. Ara per ara aquesta és la nostra prioritat, per desgracia. Ni “jogo bonito” ni mandangues, cal sumar punts. No queda altra.

Sí, ens anul·len un gol legal, no veuen unes mans d’un jugador del Granada que era un clar penal, suma i segueix. Un afegit més a l’emprenyamenta del sofert seguidor grana que es mereix un monument.

Al post partit sols faltava l’embolic de Perdomo amb un soci nastiquer (ja vam tenir show fa uns dies amb Javi Jiménez i un altre seguidor).
No sé pas com acabarà el tema, però cal una neteja que ni Mr. Proper. Que els jugadors del filial siguin els millors del partit és per que s’ho facin mirar: les vaques sagrades, els engominats, els instagramers i els de les botes de coloraines del vestidor grana. Vergonya!!!

No em val el paripé d’anar a parlar amb la gent del Gol Nord o el populisme del Consell treient part del sou després del dia de Soria per després…au! com que heu jugat més bé us donem el que falta…És que fotem riure, òndia! Paro que m’encenc.

Proper partit a Almendralejo, on ens espera Rodri, l’ex entrenador grana que ha fet despertar l’Extremadura des de la seva arribada i l’ha tret de la zona de descens. I al lloro, el pitxitxi de la categoria, Enric Gallego, un “currante” del futbol, ex del Cornellà i l’Olot entre d’altres i que la setmana passada no va marcar…ai mare! Avís per a l'”Aspirinu team”, vés si en aquesta jornada ens fotrà un hat-trick, que m’ho veig a venir.

Fora conyes, cal guanyar. Jo encara tinc fe, i més veient el jovent que tenim darrere i que puja amb força. Hem d’arribar el més vius possibles al mercat d’hivern i esperar que ens toqui la loteria en forma de fitxatges en condicions.

Va, caram! Algun dia hem de sumar tres punts! Esperem que sigui el proper dissabte i ho poguem celebrar a partir de les sis de la tarda. Els sufridors granes ens mereixem alguna alegria, que ja toca, rellamp!

Vinga família, fins el proper dimarts. Una abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here