La Pobla és un oasi

Que Viti i Salva Ferrer van ser els millors del partit davant el Granada és una realitat. Els dos jugadors del filial van ratllar l’excel•lent demostrant un cop més que mereixen un lloc a la disciplina del primer equip. Fet il•lusionant però preocupant a la vegada. Són realment bons o simplement destaquen perquè la resta no dóna la talla? No creieu que els joves canterans tenen massa pressió davant la manca d’utilitat i capacitats mostrada per diversos integrants “oficials” de la primera plantilla?

Arnal Llibert i la directiva grana s’han lluït aquest estiu, senyors. Només Luis Suárez sembla haver-se guanyat per unanimitat el cor i l’estima de l’afició tarragonina. Enrique Martín resa per aconseguir arribar vius al mercat d’hivern. Feina difícil però possible si agafem el partit enfront el Granada com a exemple. Els errors i l’inseguretat defensiva de Mohammed Djetei van penalitzar el resultat final. Raúl Albentosa va exercir un bon paper sobre la gespa, tot i la manca de decisió en l’únic gol de l’encontre.

Som els cuers de la categoria per mèrits propis, però no ens enganyem: l’àrbitre ens va perjudicar greument. Hom pot pensar que l’equip no dóna més de si, però és que sincerament, que fàcil és xiular al Nàstic. Titlleu-me de ploramiques si voleu. Que aixequi la mà qui recordi un partit de les darreres temporades on el col•legiat afavorí els interessos granes. A mi em ve un al cap: el del penal errat per Lanzarote a la Romareda. Dos anys i mig fa d’allò.

No som un equip atractiu sigui quina sigui la nostra posició a la taula. Tant de bo que el proper mercat hivernal ens porti l’equilibri que tant necessitem. Els de la Pobla ens han d’ajudar, però com a recurs, mai com a obligació. Qui ha de marcar diferències és tot aquella futbolista amb dorsal de l’u al vint-i-cinc i, malauradament molts no ho estan fent.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...