La Pobla és un oasi

Que Viti i Salva Ferrer van ser els millors del partit davant el Granada és una realitat. Els dos jugadors del filial van ratllar l’excel•lent demostrant un cop més que mereixen un lloc a la disciplina del primer equip. Fet il•lusionant però preocupant a la vegada. Són realment bons o simplement destaquen perquè la resta no dóna la talla? No creieu que els joves canterans tenen massa pressió davant la manca d’utilitat i capacitats mostrada per diversos integrants “oficials” de la primera plantilla?

Arnal Llibert i la directiva grana s’han lluït aquest estiu, senyors. Només Luis Suárez sembla haver-se guanyat per unanimitat el cor i l’estima de l’afició tarragonina. Enrique Martín resa per aconseguir arribar vius al mercat d’hivern. Feina difícil però possible si agafem el partit enfront el Granada com a exemple. Els errors i l’inseguretat defensiva de Mohammed Djetei van penalitzar el resultat final. Raúl Albentosa va exercir un bon paper sobre la gespa, tot i la manca de decisió en l’únic gol de l’encontre.

Som els cuers de la categoria per mèrits propis, però no ens enganyem: l’àrbitre ens va perjudicar greument. Hom pot pensar que l’equip no dóna més de si, però és que sincerament, que fàcil és xiular al Nàstic. Titlleu-me de ploramiques si voleu. Que aixequi la mà qui recordi un partit de les darreres temporades on el col•legiat afavorí els interessos granes. A mi em ve un al cap: el del penal errat per Lanzarote a la Romareda. Dos anys i mig fa d’allò.

No som un equip atractiu sigui quina sigui la nostra posició a la taula. Tant de bo que el proper mercat hivernal ens porti l’equilibri que tant necessitem. Els de la Pobla ens han d’ajudar, però com a recurs, mai com a obligació. Qui ha de marcar diferències és tot aquella futbolista amb dorsal de l’u al vint-i-cinc i, malauradament molts no ho estan fent.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here