L’1×1 del Nàstic-Granada

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 17 del campionat de la Liga 123.

Bernabé Barragán (4): Dubitatiu. Mal partit pel porter del Nàstic tot i no haver tingut gaire feina. Cal que millori en la presa de decisions.

Raul Albentosa (6): Expeditiu. Tot i dubtar en el gol visitant, el central grana va quallar una bona actuació essent important en el joc aeri.

Salva Ferrer (6): Solvent. Correcte en atac i atent en defensa. Ubicat al costat dret, el de la Pobla ha demostrat tenir lloc en aquest equip.

Mohammed Djetei (1): Calamitós. Pèssim encontre del camerunés. Nul en el cos a cos, desastrós en la passada i vergonyós en la col•locació. Pot haver signat la seva sentència.

Viti (7): Balança. El jove futbolista exercí de factor d’equilibri en el partit. Aporta paciència i temps amb la pilota. Ha de ser titular tal i com està l’equip.

Imanol García (5): Esbojarrat. A voltes perdut entre els rivals però absolutament necessària la seva feina. El seu caràcter és imprescindible.

Javi Márquez (7): Referent. És el migcampista amb més qualitat de la plantilla. Els seus companys el buscaren i aquesta vegada ell va voler posar-se l’equip sobre l’esquena

Sebas Coris (5): Desaprofitat. Tot i jugar un més que digne partit, el carril grana no va aprofitar la cobertura realitzada pel seu company Salva.

Abraham Minero (6): Implicat. Se’l va veure en tot moment amb ganes. Ajuda amb solvència durant la major part de les transicions.

Manu Barreiro (6): Sacrificat. Com sempre el gallec va sacrificar-se per l’equip. Li xiularen un fora de joc inexistent.

Ikechukwu Uche (4): Fred. El nigerià necessita quelcom més per activar-se. Anotà un gol que no va pujar al marcador.

Luis Suárez (4): Inconscient. Vol ajudar a l’equip però surt passat de revolucions. Necessita centrar la seva posició.

Manu del Moral (7): Recuperat. Va anar de menya a més. Escorat al carril esquerre, va intentar de totes maneres apropar-se a l’àrea rival. Molt bé en la pressió. S’ha guanyat un lloc a l’onze.

Omar Perdomo (2): Passota. Té qualitat però sembla que la situació de l’equip no li preocupa. Va sortir al camp sense intensitat.

Enrique Martín (6): Impotent. Una jornada més ha plantejat bé el partit. Només els dubtes generats per la seva defensa i l’actuació arbitral privaren a l’equip de la victòria.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here