Anàlisi dels millors i els pitjors del partit al Nou Estadi

El semàfor del Nàstic-Granada

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Nou Estadi davant el Granada, corresponent a la jornada 17 de Segona A.

Els canterans
Una setmana més cal destacar als jugadors de la pedrera com els millors del partit. Salva Ferrer i Viti han demostrat que ara mateix, tal i com està l’equip, són dos jugadors importants. Avui han fet un partidàs i han estirat del carro quan més ho ha necessitat l’equip.

Actitud
A diferència de la setmana passada a Soria, l’equip ha demostrat una gran actitud en busca dels tres punts, i les ganes i el joc han estat molt més que acceptables. Malgrat això, no ha servit per puntuar.

Classificació
Ser cuers a sis punts de la salvació i veure que fa setmanes que no s’aconsegueix la victòria comença a ser una llosa massa gran per a poder obtenir la permanència. Necessitem una victòria com l’aire que respirem per veure una mica de llum.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here