Bon partit dels granes, que han caigut per la mínima contra un Granada molt efectiu

El Nàstic ha merescut més (0-1)

La salvació ha de passar per partits com aquest al Nou Estadi. El partit del Nàstic avui ha estat bo, tenint ocasions i anul·lant al rival a la segona meitat. Ara bé, les ocasions s’han de convertir en gols, sinó no serveixen per res. Avui el Nàstic ha jugat bé, però materialitzar les ocasions és el que li ha faltat. Tot el contrari que el Granada, que s’ha anat desdibuixant del partit poc a poc i que l’única que ha tingut, l’ha clavada al fons de la xarxa. Un contraatac que ha agafat als grana en inferioritat numèrica ha estat el que ha provocat que avui el Nàstic hagi sumat una nova derrota.

El primer que ha cridat l’atenció ha estat la formació amb la que sortia el Nàstic. La defensa de tres no està donant resultats a Enrique Martín i avui ha optat per la defensa de quatre. Salva ha ocupat el lloc de lateral dret i no el de central com en els últims partits. És una revolució en l’onze que l’entrenador havia de fer. La defensa de tres no ha donat bons resultats i potser poblant l’àrea pròpia una mica més, es podia millorar.

Actuació destacada del jove Salva Ferrer. | Foto: laliga.es

El Granada ha començat sent el dominador absolut de la pilota, però les ocasions han estat del Nàstic. En els primers vint minuts, els grana han tingut fins a tres ocasions per poder-se avançar en el marcador. La primera ha estat un remat d’Albentosa després d’una jugada entrebesada dins l’àrea petita del Granada que ha marxat per poc. Poc després, Barreiro ha rematat fluix a les mans de Rui Silva al engaltar una pilota que ell mateix s’havia elevat i finalment una jugada de Salva Ferrer en la que ha acabat xutant des de la frontal ha marxat desviada per la defensa.

Gol anul·lat al Nàstic

En ple moment efervescent del Nàstic ha arribat el gol que l’àrbitre ha decidit anul·lar. Una bona jugada per banda del Nàstic ha deixat a Manu del Moral amb opcions de rematada dins l’àrea. El davanter ha preferit deixar la pilota a Imanol, qui ha xutat i la defensa ha pogut desviar lleugerament. L’esfèric li ha arribat a Sebas Coris, que en posició antireglamentària, ha batut a Silva.

El Nàstic ha continuat amb el domini de l’atac però no de la possessió. Els grana estaven llençats a l’atac i el Nou Estadi, que de nou lluïa com els partits importants de les darreres temporades, estava confiat de que el gol podria arribar. Tot i així, sempre s’ha de tenir compte de la rereguarda. El Nàstic estava tant evocat a l’atac que una contra ha fet emmudir els més de més de vuit mil aficionats.

Foto: laliga.es

Ha estat un contraatac de llibre. Pozo ha habilitat a Vadillo amb un toc de primeres excel·lent. L’extrem andalús tenia tot el camp per córrer i només tenia davant a Albentosa. El replegament de la defensa no ha estat del tot bo i al final Vadillo tenia dues opcions al arribar a l’àrea del Nàstic. Aquest li ha tornat la primer passada a Pozo, que completament sol l’ha avançat per la dreta i ha marcat el primer dels visitants. Cop dur per un Nàstic que ha tingut bones ocasions per poder marxar al descans manant al marcador o si més no, empatant.

Protagonisme per a l’àrbitre

L’àrbitre també ha estat protagonista. Primer, quan el partit encara estava 0-0, hi ha hagut unes mans que els jugadors del Nàstic han reclamat però l’afició no ha fet el mateix. Ara bé, quan el resultat ha estat advers i quan des de la zona més propera de Tribuna a Gol Nord s’ha vist clar, els aficionats sí que s’han queixat. Unes mans clares de Germán que l’àrbitre no ha vist, i segurament, haurà estat l’únic que no ho ha fet. El central ha interferit la trajectòria de la pilota amb la mà, però l’àrbitre no ha considerat necessari xiular penal.

Evidentment, el Nou Estadi no ho ha deixat passar com si res i la cridòria en contra del col·legiat ha estat notòria i més que justificada. Han vist com el seu equip ha fet una bona primera meitat contra un rival difícil, però que anava al descans perdent d’un gol.

Foto: laliga.es

La segona meitat ha començat amb el mateix guió. El Granada era una mica menys dominador del joc, però el Nàstic arribava amb certa facilitat a l’àrea rival, però no acabava de generar molt de perill. El Nàstic ha començat molt bé la segona meitat. Les ocasions arribaven, però la finalització no era la més idònia.

Els grana han estat els dominadors de la segona meitat. El Granada no ha tingut cap tir a porta en tota la segona meitat. Ja no tenien el control de la pilota com en la primera meitat, però el Nàstic tampoc tenia el temps ni la intenció de tenir molt la pilota. Enrique Martín ha apostat per un joc més directe, posant a Suárez en lloc de Manu del Moral per aprofitar la velocitat. Tant ell com Barreiro han tingut dues ocasions entrant per la banda esquerra, però la punteria no ha estat gens afinada. Xuts que han marxat lluny i desviats i que no han anat ni entre els tres pals. Aquesta ha estat la tònica de tot el partit. Un granada poc perillós però extremadament efectiu. N’han tingut una i l’han clavada. El Nàstic ha estat tot el contrari. Han generat més ocasions, però molt poc efectives.

Avui el Nàstic ha merescut més del que s’ha emportat del Nou Estadi. Es mereixia, com a mínim, empatar, però no hi ha prou en crear ocasions. Aquestes s’han de convertir en gol i els grana no ho han aconseguit. Si quan es fa un bon partit no es guanya, no sé què més han de fer els grana per poder sumar els tres punts. Res està del cantó del Nàstic aquesta temporada, però no ha de ser excusa. Per guanyar, s’ha de marcar i avui  no ho han aconseguit per la falta de punteria dels davanters. La salvació segueix a sis punts i es pot fer més amplia al final d’aquesta jornada.

FITXA TÈCNICA

Gimnàstic: Barragán; Sebas (Omar, min. 73), Albentosa, Djetei, Salva, Abraham; Viti, Márquez (Uche, min.77), Imanol; Manu del Moral (L. Suárez, min. 67) , Barreiro

Granada: Rui Silva; Victor Díaz, Germán, Martínez, Quini; Montoro (Martín, min. 80), Fede, Pozo, Vadillo (Fede Vico, min. 62), Puertas; Ramos (Rodri, min. 71)

Àrbitre: Sagués Oscoz Amonestats Pels locals: Barreiro (min. 60), Suárez (min. 77), Albentosa (min. 92) Pels visitants: Fede S. (min. 27), Montoro (min. 50)

Resultat: 0-1, Pozo (min.34)

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 de LaLiga 123 disputat al Nou Estadi davant de 8625 aficionats.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...