Es mostra optimista de cara al partit d'aquest dissabte davant el Granada

Enrique Martín: “Ens trencarem la cara de principi a fi”

El tècnic del Nàstic Enrique Martín ha comparegut aquest divendres al migdia en sala de premsa per fer una valoració prèvia al partit d’aquest proper dissabte davant el Granada.

El navarrès apostarà per un canvi al mig del camp format per Víctor, Imanol i Javi Márquez degut a les baixes de Fali i Ramiro Guerra per lesió i de David Rocha per sanció.

Com ha anat la setmana: “El que vam viure la setmana passada ja ho hem viscut en experiències pròpies, cal aprendre a conviure-hi. El futbol et dóna la oportunitat de venjar-te la setmana següent. La de Soria va ser una tarda fastigosa. A partir de dimarts comença una nova setmana. Cal il·lusionar-se amb el cap de setmana i treballar. La plantilla ha treballat molt bé i ara el que necessitem és traslladar tot aquest ritme al partit”.

Estat del mig del camp: “Tindrem gent. Tenim a Víctor, que a Málaga va estar bé. A Imanol li hem tret una mica de càrrega de treball però estarà bé. També tenim a Javi Márquez. En principi aquest pot ser el mig del camp. Hem recuperat a Sebas, que és un jugador interessant. Uns cauen i els altres venen, és el pa nostre de cada dia. Ens hem d’arreglar amb el que hi ha i bolcar-nos els que estem disponibles”.

Lesions que afecten la regularitat: “Aquestes coses estan anant d’aquesta manera, no ens podem queixar i ens hem d’adaptar el millor que poguem. Plorar i queixar-te no serveix de res. S’ha de treballar i ho estem fent, i esperar que dins d’aquesta il·lusió i intensitat que volem donar hi hagi una mica de fortuna en moments puntuals per entrar en una altra dinàmica”.

Canvi de tres a dos centrals: “No hi ha res a arreglar, hem d’aconseguir coses. No m’obsessiono amb cap sistema en concret. Entenc que al final no són temes de sistema, però estic obert a qualsevol possibilitat. A ningú li hauria d’extranyar si dissabte portem un dibuix diferent”.

Infraestructura de l’entitat: “Quan un arriba a un lloc té la costum de no queixar-se de res, sino no ve. Quan vens intentes adaptar-te a les circumstàncies. Ens agradaria tenir un camp d’entrenament més gran per enfocar d’una altra manera certes coses. Tampoc farem fàstics a l’annex, que està bé per les tasques que proposem en molts moments. Per fer-ne d’altres passem a l’estadi, que està meravellosament bé. El Nàstic té un marge de creixement molt gran. Com tots, hem de millorar. És important seguir competint per sortir d’aquesta situació. Estar entre els 40 equips principals és bàsic per a això”.

Amb quants punts signa arribar abans de Nadal: “De moment anem a pels tres d’aquest cap de setmana, són els més importants. No hem de pensar en altres històries. Aquest partit és molt important i els nois estan molt conscienciats. Ens trencarem la cara de principi a fi. Esperem que amb el suport de l’afició ho poguem treure endavant. A partir de diumenge ja pensarem en el següent”.

Els rumors de mercat afecten a la plantilla?: “Els professionals hem de ser conscients d’això. El futbol de fa uns anys s’ha posat d’aquesta manera i el mercat de desembre s’obre pels clubs i pels futbolistes. Hauria de ser una dinàmica bastant normal. A la meva època la feina era que si no jugaves no jugaves en tot l’any. Ara els clubs poden fer fitxatges i els futbolistes poden tenir més alternatives. Es genera un ambient una mica convuls. A mesura que s’apropi el mercat d’hivern hi haurà molts moviments. Hem d’aprendre a conviure amb aquesta circumstància i prendre-la com a quelcom natural, però no és fàcil perque a tothom li xiulen l’orella i els jugadors se n’assabenten. El que no juga busca alternatives, cosa que abans o jugaves o allà et quedaves. Els avantatges i desavantatges són per a tots”.

Algun jugador no està centrat per aquest rumors?: “Hi ha gent a qui li pot afectar més i gent a la que menys. El jugador que participa menys està menys segur perquè no juga i li comencen a escalfar l’orella. Al final genera una mica d’inestabilitat, però no caurem en aquesta justificació. Ho prenc com a quelcom natural d’aquesta part del trajecte”.

Estat de Mejías: “S’està tractant. S’ha demostrat que el noi estava fastiguejat. Estarà per després de Nadal. Ha fet un sobreesforç i no estava bé, els fets així ho han demostrat. Lluny de millorar amb la seva participació s’empitjorava el seu estat. Una lesió que durava poc temps no es va prendre com calia en el seu moment. Espero que a principis d’any pugui reincorporar-se a l’equip i estigui en condicions físiques normals”.

Canvis a la porteria: “No ho sé. Sempre he comentat que per a mi la porteria és una demarcació en la que tan Isaac com Bernabé són dos porters que em mereixen molta confiança. De moment està jugant Isaac, demà veurem per on em decideixo. No és un tema que em preocupi”.

Com veu al Granada: “Al meu equip sempre el veig amb opcions, espero el millor. El dia de l’Almería vam fer un bon partit davant la nostra gent, vam tenir opcions per guanyar. Aquest cap de setmana espero la mateixa disposició de tothom i veurem si tenim més encert. Espero que l’equip es buidi i espero trobar el premi que tant anhelem”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...