Els tarragonins necessiten una setmana més guanyar per endarrerir la tragèdia

En el pitjor dels moments

Nova prova de foc per un Gimnàstic de Tarragona que rebrà la visita dissabte a partir de les 16h al Granada CF. Els andalusos, tercers a la taula amb 31 punts buscaran sumar una victòria que els permeti seguir l’estela d’Alcorcón i Deportivo de la Coruña.

Bons precedents

Els dos darrers enfrontaments entre ambdós equips es saldaren amb victòria grana. La darrera vegada que els andalusos trepitjaren la gespa del Nou Estadi es veieren superats per dos gols a zero, essent els dos gols anotats per Ikechukwu Uche.

De confirmar-se una victòria local, els homes d’Enrique Martín respirarien tranquils almenys una setmana i es veurien presumiblement més a prop fora del descens. En cas contrari, el drama a la Budallera continuaria una jornada més.

Un mig del camp encara més coix

Difícil situació la que haurà d’afrontar Enrique Martín per confeccionar l’onze, sobretot a la zona medul·lar. Les baixes de David Rocha per sanció i de Fali i de Ramiro Guerra per lesió fan que el tècnic navarrès hagi de comptar amb els jugadors del filial per plantejar el partit amb garanties. Josua Mejías i Iván López seran una setmana més baixa.

D’aquesta manera el Nàstic podria sortir d’inici amb Isaac Becerra, Raul Albentosa, Mohammed Djetei, Salva Ferrer, Sebas Coris, Abraham Minero, Imanol García, Javi Márquez, Roger Brugué, Luis Suárez i Manu Barreiro.

El rival del Nàstic, en línia ascendent

Després de superar una ratxa de tres partits consecutius sense guanyar, els homes dirigits per Diego Martínez viatgen a Tarragona amb la clara intenció de no despenjar-se de les posicions d’ascens directe.

Amb un 29% dels gols anotats en els darrers quinze minuts de joc, els homes de Diego Martínez destaquen pel bon tracte de la pilota i per la mobilitat dels seus atacants. Antonio Puertas amb sis gols és l’home més perillós del quadre andalús. La baixa d’Álex Martínez al carril esquerre és la més destacada del conjunt del sud de l’estat. Víctor Diaz, Ángel Montoro, Fran Rico i Adri Castellano també seran baixa i no viatjaran a Tarragona.

Així doncs Diego Martínez podria alinear d’inici a Rui Silva, Quini, Germán Sánchez, José Martínez, Antonio Marín, Álvaro Vadillo, Fede Vico, Fede, Alejandro Pozo, Adrián Ramos i Antonio Puertas.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Gorka Sagués, del col·legi basc. Aquesta temporada no ha xiulat cap partit al Club Gimnàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here