El de Cáceres va veure la cinquena groga a Sòria

Rocha es perdrà el partit de dissabte per sanció

Al Nàstic se li acumulen les baixes, sobretot al mig del camp. Després de la lesió de Ramiro Guerra durant l’escalfament a Sòria, i el dubte de Fali (no va ser a Los Pajaritos per lesió) pel proper partit, cal sumar-li la baixa de David Rocha per sanció. El migcampista, en el partit al camp del Numancia, va veure la cinquena targeta groga i haurà de complir un partit de sanció per acumulació d’amonestacions.

Així ho va confirmar el Comitè de Competició de la RFEF ahir dimecres, fent públics els acords adoptats per aquest organisme. El de Cáceres ha vist la targeta groga en cinc ocasions aquesta temporada (4 partits a casa i 1 a domicili: contra el Tenerife, el Rayo Majadahonda, l’Alcorcón, el Zaragoza i el Numancia. El migcampista, que viu la seva segona etapa a Tarragona, ha disputat fins el moment un total de 1148 minuts repartits en 16 enfrontaments.

Sense Ramiro i Rocha, baixes confirmada, i amb el dubte de Fali, el Nàstic haurà d’afrontar el partit contra el Granada amb pocs efectius del mig del camp. D’altra banda, també es perdran el duel per lesió Josua Mejías i Iván López.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...