Petit incident entre el de Quesada i un aficionat en un acte promocional del club

Javi Jiménez es nega a fotografiar-se amb un aficionat que li va reprovar la mala situació de l’equip

La mala situació del Nàstic i el malestar dels seus aficionats també es trasllada fora de la gespa.

Aquest passat dimecres, Javi Jiménez i un aficionat grana van viure un anecdòtic incident a una botiga de la companyia telefònica Orange. En aquest establiment, situat a la Rambla Nova de la ciutat de Tarragona, s’hi van donar cita dos futbolistes del primer equip, Roger Brugué i Javi Jiménez, que hi van acudir per signar autògrafs i fotografiar-se amb els aficionats que així ho desitgessin.

Segons explica un d’aquests seguidors que va acudir a l’acte, Javi Jiménez s’hauria negat a fotografiar-se amb ell després que aquest li hagués reprovat que en els 60 anys d’edat que tenia no havia vist un Nàstic pitjor que el d’aquesta temporada.

El lateral esquerre, visiblement molest, no hauria accedit a fotografiar-se malgrat el toc d’atenció del cap de comunicació del club.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here