Aquest serà el primer partit que xiularà als granes aquesta temporada, i al Granada només l’ha arbitrat en un partit de Copa

Gorka Sagués Oscoz, l’àrbitre pel partit de dissabte

Gorka Saués Oscoz, del col·legi basc, serà l’encarregat de xiular el partit d’aquest dissabte, a les quatre de la tarda, entre el Nàstic i el Granada al Nou Estadi. En el que portem de campionat, Sagués Oscoz ha dirigit un total de nou partits, entre Segona Divisió i Copa del Rei, i en aquests nou no ha arbitrat cap vegada al Nàstic i només una al Granada.

El partit que ha dirigit del conjunt nazarí era corresponent a la segona ronda de la Copa, un duel que enfrontava als andalusos contra l’Elche i el resultat va ser de dos gols a un, a favor dels il·licitans. La temporada anterior el col·legiat basc va arbitrar dos partits dels tarragonins, l’empat a zero contra el Numancia al Nou Estadi i la victòria per zero gols a un contra el Huesca a la jornada 41.

Tornant a l’actual temporada, en aquest vuit partits de lliga que ha arbitrat, Sagués Oscoz ha ensenyat un total de 52 grogues i tres vermelles, amb una mitja de 6.5 grogues i 0.38 vermelles per partit. L’estadística diu que la majoria de partits que ell dirigeix, acaben en victòria local, un total de quatre, dels quatre restants, dos han acabat en empat i dos en victòria visitant. El duel de Copa del Rei, també va acabar en victòria local, unes estadístiques que no influiran en el partit de dissabte però que poden posar una mica d’optimisme a la dificultat del duel.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here