Iván López, Josua Mejías i Pol Prats continuen amb el seu procés de recuperació

Ramiro Guerra té una lesió al recte anterior i Fali segueix sent dubte per rebre al Granada

El Nàstic va fer públic aquest passat dimarts l’informe mèdic setmanal. El club va concretar les lesions de Ramiro Guerra, que va caure a l’escalfament previ al partit de Los Pajaritos, i de Fali, que el dijous abans del partit es va retirar de l’entrenament amb molèsties.

En el cas de Guerra s’ha confirmat que l’uruguaià pateix una lesió mioaponeuròtica del lateral del recte anterior de la cuixa dreta. No s’especifica un període de recuperació.

Pel que fa a Fali, el migcampista té una lesió de grau 1 al lligament lateral del genoll esquerre, i la seva reincorporació als entrenaments dependrà de la seva evolució, fet que podria apartar al valencià de la convocatòria contra el Granada.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here