No critiqueu tant

No entenc per què hi ha tantes crítiques als jugadors i a la directiva, ni a la figura de Josep Maria Andreu. Ni que fóssim els cuers destacats de la categoria ni un dels equips més golejats de Segona. Ni que haguéssim protagonitzat un dels pitjors inicis de temporada de la història d’aquesta lliga. Ni que només hi hagi un precedent en els últims 20 anys d’un equip que, sent cuer amb 10 punts, hagi aconseguit salvar-se.

Ni que tinguéssim un director esportiu que, quan va tancar el mercat de fitxatges hagués dit, textualment, que el Nàstic té “una plantilla bona i molt compensada”, i en el qual destaquen “una defensa de nivell de Primera Divisió” o “una davantera amb gol”. Una defensa que porta 30 gols encaixats i una davantera que, dels 11 gols que portem marcats, n’ha fet 5.

Tampoc entenc molt bé de què us queixeu. Com si tinguéssim una plantilla plena de jugadors de vidre, que es trenquen a cada dos per tres, o un mig del camp i una davantera que sumant les edats de sis jugadors s’apropa perillosament a 200 anys. Ni que haguéssim guanyat únicament dos partits i ja n’haguéssim perdut 10 de 17 jugats (en lliga).

Ni que tinguéssim “jugadors” de futbol que no poden guanyar ni a un equip de Tercera Divisió (amb tots els respectes pel Vilafranca), i ni que en aquell mateix partit, tres jugadors que haurien d’haver-se reivindicat haguessin signat la rescissió virtual del seu contracte.

Demanem dimissions als dirigents del club, com si tinguessin la culpa de decidir qui ve o qui deixa de venir a l’entitat per fer-se càrrec d’aquest escut. Ens demanen que remem junts amb el club, i tireu pedres sobre la nostra teulada. Ens queixem per vici, a ultrança. Ara que ve el fred, els 4.000 espectadors que van cada setmana al Nou Estadi cada quinze dies podran estar tots juntets a tribuna i combatre el fred mediterrani que ja es deixa notar al camp.

No ho sé. De debò. No entenc per què critiqueu tant. Hauríeu de mirar la vida amb més positivisme. “Cheer up!”. Que avui saps què has dinat, però com diu Enrique Martín, potser no sopes, eh?

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...