No critiqueu tant

No entenc per què hi ha tantes crítiques als jugadors i a la directiva, ni a la figura de Josep Maria Andreu. Ni que fóssim els cuers destacats de la categoria ni un dels equips més golejats de Segona. Ni que haguéssim protagonitzat un dels pitjors inicis de temporada de la història d’aquesta lliga. Ni que només hi hagi un precedent en els últims 20 anys d’un equip que, sent cuer amb 10 punts, hagi aconseguit salvar-se.

Ni que tinguéssim un director esportiu que, quan va tancar el mercat de fitxatges hagués dit, textualment, que el Nàstic té “una plantilla bona i molt compensada”, i en el qual destaquen “una defensa de nivell de Primera Divisió” o “una davantera amb gol”. Una defensa que porta 30 gols encaixats i una davantera que, dels 11 gols que portem marcats, n’ha fet 5.

Tampoc entenc molt bé de què us queixeu. Com si tinguéssim una plantilla plena de jugadors de vidre, que es trenquen a cada dos per tres, o un mig del camp i una davantera que sumant les edats de sis jugadors s’apropa perillosament a 200 anys. Ni que haguéssim guanyat únicament dos partits i ja n’haguéssim perdut 10 de 17 jugats (en lliga).

Ni que tinguéssim “jugadors” de futbol que no poden guanyar ni a un equip de Tercera Divisió (amb tots els respectes pel Vilafranca), i ni que en aquell mateix partit, tres jugadors que haurien d’haver-se reivindicat haguessin signat la rescissió virtual del seu contracte.

Demanem dimissions als dirigents del club, com si tinguessin la culpa de decidir qui ve o qui deixa de venir a l’entitat per fer-se càrrec d’aquest escut. Ens demanen que remem junts amb el club, i tireu pedres sobre la nostra teulada. Ens queixem per vici, a ultrança. Ara que ve el fred, els 4.000 espectadors que van cada setmana al Nou Estadi cada quinze dies podran estar tots juntets a tribuna i combatre el fred mediterrani que ja es deixa notar al camp.

No ho sé. De debò. No entenc per què critiqueu tant. Hauríeu de mirar la vida amb més positivisme. “Cheer up!”. Que avui saps què has dinat, però com diu Enrique Martín, potser no sopes, eh?

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here