Ja hi va jugar la temporada passada cedit pel Leganés

Josua Mejías podria tornar al Cartagena el mes de gener

L’etapa de Josua Mejías a Tarragona podria estar arribant al seu final. El central veneçolà, cedit pel Leganés, podria estar en el punt de mira d’algun equip de Segona B que busca reforçar-se durant el mercat d’hivern.

El jugador, que actualment pateix una lesió al seu recte femoral, interessaria a un equip del grup 4 de la categoria de bronze, que tot faria indicar que és el Cartagena.

La falta de continuïtat i ritme del de Venezuela al primer equip i el fet que la temporada passada ja defensés la samarreta de l'”Efesé” com a jugador cedit podrien impulsar la seva marxa. A més, cal tenir en compte que la línia defensiva serà una de les més afectades durant el mercat d’hivern.

En total, Mejías ha disputat enguany amb el Nàstic un total de 7 partits (630 minuts), tots ells com a titular.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here