El navarrès afronta optimista el duel de dissabte davant el Granada

Imanol García: “A Soria vam cometre uns errors que vam pagar cars”

El navarrès Imanol García ha atès aquest dimecres al migdia als mitjans de comunicació a la zona mixta del Nou Estadi, després de la sessió matinal. El recent incorporat afronta el tram que queda abans de l’aturada nadalenca amb optimisme.

Ànims de l’equip: “Intentem afrontar una nova setmana després del pal que ens vam endur a Soria. Tenim moltes ganes de guanyar al Granada”.

Què va passar a Soria?: “Vam fer una primera part correcta, on vam estar seriosos en defensa i vam intentar tenir oportunitats, que van arribar però no es van aprofitar. A la segona vam fer una baixada i ens van posar contra les cordes. Vam cometre uns errors que vam pagar cars. Un càstig excessiu el tercer, però toca aprendre’n i que no torni a passar”.

Regals en defensa: “Al final ens posen moltes pilotes a l’àrea i patim molt. Els errors són evitables però amb varis ajustos aconseguirem la porteria a zero, que és tant important en aquesta categoria”.

Excés de nervis i pressió: “De pressió sempre n’hi ha, és el que té el futbol professional. Hem de tenir responsabilitat però això no s’ha de transmetre amb nerviosisme al camp. Hem d’evitar aquests errors i no precipitar-nos, sabem que tenim que guanyar i que ens urgeixen els punts però això no es pot transmetre al camp d’una mala manera”.

Com afronten el partit contra el Granada: “Amb ganes de donar un cop sobre la taula i de guanyar a un dels millors equips de la categoria. A casa l’afició ajuda molt, ho podem aconseguir”.

Els 50 punts queden molt lluny: “Hem d’afrontar aquests tres partits que queden abans de l’aturada nadalenca amb responsabilitat i fent-ho bé per treure el màxim de punts possibles. Queda molt, els punts ens urgeixen però hem d’anar a per ells”.

L’equip conserva esperances d’abandonar el descens abans del Nadal?: “Ens queden tres partits i anem a treure els 9 punts amb molta il·lusió. Clar que tenim aquesta esperança”.

Por a despenjar-se a la classificació: “Ens hem marcat aquesta guerra de quatre partits que teníem per estar enganxats. No volem despenjar-nos”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here