Molts aficionats ja demanen obertament la dimissió del president grana

Els aficionats comencen a exigir responsabilitats a la llotja

La crisi que viu el Nàstic està esquitxant a pràcticament tothom. I és que cada cop més la majoria d’aficionats que fa uns mesos culpaven únicament als jugadors de la mala situació de l’equip ara també busquen responsabilitats més amunt de la gespa, concretament a la llotja presidencial.

Les xarxes socials bullen, i tant a Twitter com a Facebook es poden llegir opinions per a tots els gustos. El que queda clar és que la tendència s’està girant en contra de Josep Maria Andreu i del Consell d’Administració de la SAD.

Se’ls fa responsables de la mala planificació i de no haver preparat un model esportiu després de que en les dues darreres temporades l’equip hagi patit fins pràcticament el darrer minut per mantenir la categoria.

També els culpen en l’elecció d’Arnal Llibert com a director esportiu grana. El gironí està sent molt qüestionat pel que fa als fitxatges fets durant l’estiu i que no estan mostrant rendiment.

Sigui com sigui, caldrà veure la reacció dels socis i aficionats que aquest dissabte s’apleguin al Nou Estadi.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here