El central de la Pobla ja havia debutat al camp del Cádiz.

Salva Ferrer s’estrena com a titular

El central del filial, Salva Ferrer, es va estrenar el passat diumenge com a titular amb el primer equip del Nàstic de Tarragona. El jove jugador va completar 90 minuts en el duel entre el Numància i el conjunt grana, primer com a central i després com a lateral dret.

Ferrer va saltar al terreny de joc ocupant la posició de central esquerre, acompanyat per Albentosa i Djetei. Quan restaven vint minuts pel desenllaç de l’enfrontament, Enrique Martín va optar pel 4-4-2, i d’aquesta manera Ferrer va passar al lateral dret. El jugador del filial va oferir bones sensacions sobre la gespa de l’Estadio Nuevo Los Pajaritos.

El defensa ja havia debutat amb la samarreta grana al camp del Cádiz. Ho va fer el passat 7 d’octubre, quan el Nàstic era entrenat per Gordillo. Salva va entrar al terreny de joc al minut 85 substituint Roger Figueras i va ocupar el carril dret de la defensa. D’altra banda, el jove central ha estat convocat en dos partits més: contra l’Alcorcón i l’Almeria.

Un fix amb la Pobla

El jugador, que va fitxar per la Pobla de Mafumet l’estiu de l’any passat, s’ha convertit en un dels habituals als onzes d’Alberto Gallego. Salva Ferrer ha disputat 12 partits com a titular a Tercera aquest curs (un total de 1080 minuts), ha vist dues targetes grogues i ha anotat un gol.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here