La mala fortuna, la falta de concentració i la poca contundència defensiva deixen en evidència un equip tocat

Regals ‘made in Tarragona’: així van ser el 2-0 i el 3-0

Per entendre la posició que ocupa el Nàstic a la classificació cal analitzar els gols en contra que encaixa l’equip tarragoní.

I és que moltes de les dianes rebudes (d’un total de 30) arriben per errades defensives clamoroses o faltes de concentració. És el cas del segon i tercer gol rebut aquest passat diumenge en la derrota a Los Pajaritos.

El 2-0 va ser obra de Raúl Albentosa en pròpia porta, el tercer en el que va temporada. La falta d’entesa amb Isaac Becerra en una centrada lateral que no portava perill va propiciar que el valencià introduís amb un mal refús la pilota a la seva porteria.

Acció de l’autogol de Raúl Albentosa. | Foto: YouTube

En l’acció del tercer gol, un mal refús de David Rocha a la frontal de l’àrea petita va propiciar que Nacho Sánchez rematés pràcticament a plaer, en una nova acció que deixava en evidència la falta de contundència en les accions defensives dels tarragonins.

Acció del tercer gol del Numancia. | Foto: YouTube

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here