La mala sort persegueix al central grana

Raúl Albentosa suma 5 dianes en 3 partits…i tres d’elles en pròpia porta

Sembla que res no pot anar a pitjor a Can Nàstic. I tampoc a un dels seus jugadors com és Raúl Albentosa.

El valencià, arribat enguany com a cedit procedent del Deportivo de la Coruña, és un dels màxims golejadors dels granes. Juntament amb Luis Suárez, Manu del Moral i Fali ha sumat 2 dianes aquesta temporada.

El problema és que el defensa d’Alzira acumula 3 gols més a la seva pròpia porteria. Després d’automarcar-se contra Las Palmas i i Albacete, aquest passat diumenge va “aconseguir” el tercer a Soria en una jugada on clarament li va faltar entesa amb Isaac Becerra, en una pilota a priori fàcil d’atrapar pel porter badaloní i que va significar el 2-0 pel Numancia.

El ‘9’ grana va quedar visiblement afectat durant uns segons després del gol. Va haver de ser David Rocha el que s’apropés a animar i aixecar al jugador.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here