L’1×1 del Numancia-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 16 del campionat de la Liga 123.

Isaac Becerra (5): Superat. El porter grana va veure novament com li perforaven la porteria sense que ell pogués fer molt més, tot i que en el segon gol hauria d’haver demostrat més decisió.

Raul Albentosa (4): Desafortunat. Partit correcte del central del Nàstic. Va tenir mala fortuna en el segon gol local.

Salva Ferrer (6): Atent. El de la Pobla va demostrar que pot tenir lloc en aquest equip.

Mohammed Djetei (2): Enemic. El camerunès tornà a mostrar-se precipitat i poc contundent en el cos a cos. Comet errors impropis d’un futbolista professional.

David Rocha (4): Desafortunat. La lesió de Ramiro Guerra va provocar que l’extremeny assumís funcions no planejades per aquest partit.

Imanol García (4): Invisible. Tot i voler agradar, el nou fitxatge grana no va exhibir allò demostrat davant l’Almeria.

Javi Márquez (3): Gris. El sistema no l’afavoreix i ell no demostra cap iniciativa. L’equip el necessita.

Roger Brugué (4): Desubicat. El canvi de posició no el va beneficiar. Va perdonar dos gols que podrian haver canviat el guió del partit.

Abraham Minero (4): Desconegut. El carriler grana no aportà el que s’esperava d’ell mostrant-se erràtic en la passada.

Manu Barreiro (4): Solitari. Una pilota al travesser va ser l’única acció destacada del gallec, que necessita que l’equip l’acompanyi.

Ikechukwu Uche (3): Passota. Necessita que al voltant seu passin coses per poder activar-se. Tenint en compte la situació de l’equip, el nigerià ara mateix no és necessari.

Luis Suárez (4): Impulsiu. Entra al camp amb ganes de lluitar però perd massa temps barallant-se amb els rivals i el col·legiat.

Manu del Moral (5): Motivat. Va voler fer callar els xiulets de la grada mostrant-se actiu i participatiu en el joc tarragoní.

Javi Jiménez (4): Va voler aportar profunditat i velocitat al joc del seu equip en el poc temps que estigué sobre la gespa.

Enrique Martín (4): Impotent. Bon plantejament sobre la gespa, però un cop més errors gravíssims dels seus futbolistes el condemnaren.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here