L’1×1 del Numancia-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 16 del campionat de la Liga 123.

Isaac Becerra (5): Superat. El porter grana va veure novament com li perforaven la porteria sense que ell pogués fer molt més, tot i que en el segon gol hauria d’haver demostrat més decisió.

Raul Albentosa (4): Desafortunat. Partit correcte del central del Nàstic. Va tenir mala fortuna en el segon gol local.

Salva Ferrer (6): Atent. El de la Pobla va demostrar que pot tenir lloc en aquest equip.

Mohammed Djetei (2): Enemic. El camerunès tornà a mostrar-se precipitat i poc contundent en el cos a cos. Comet errors impropis d’un futbolista professional.

David Rocha (4): Desafortunat. La lesió de Ramiro Guerra va provocar que l’extremeny assumís funcions no planejades per aquest partit.

Imanol García (4): Invisible. Tot i voler agradar, el nou fitxatge grana no va exhibir allò demostrat davant l’Almeria.

Javi Márquez (3): Gris. El sistema no l’afavoreix i ell no demostra cap iniciativa. L’equip el necessita.

Roger Brugué (4): Desubicat. El canvi de posició no el va beneficiar. Va perdonar dos gols que podrian haver canviat el guió del partit.

Abraham Minero (4): Desconegut. El carriler grana no aportà el que s’esperava d’ell mostrant-se erràtic en la passada.

Manu Barreiro (4): Solitari. Una pilota al travesser va ser l’única acció destacada del gallec, que necessita que l’equip l’acompanyi.

Ikechukwu Uche (3): Passota. Necessita que al voltant seu passin coses per poder activar-se. Tenint en compte la situació de l’equip, el nigerià ara mateix no és necessari.

Luis Suárez (4): Impulsiu. Entra al camp amb ganes de lluitar però perd massa temps barallant-se amb els rivals i el col·legiat.

Manu del Moral (5): Motivat. Va voler fer callar els xiulets de la grada mostrant-se actiu i participatiu en el joc tarragoní.

Javi Jiménez (4): Va voler aportar profunditat i velocitat al joc del seu equip en el poc temps que estigué sobre la gespa.

Enrique Martín (4): Impotent. Bon plantejament sobre la gespa, però un cop més errors gravíssims dels seus futbolistes el condemnaren.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...