Així ha anat la 16ª jornada de Segona Divisió

El Zaragoza entra en descens i el Málaga ensopega per segona setmana consecutiva

La jornada 16 de LaLiga1|2|3 ha deixat moviments tan per dalt com per baix a la classificació; l’apropament del Cádiz a les posicions de play-off, així com també l’Albacete de Ramis, que es queda a un punt de l’ascens directe.

D’altra banda, el Málaga torna a allunyar-se de l’ascens directe després de perdre el seu segon partit consecutiu. El Zaragoza, per la seva part, entra novament a la zona vermella de la taula després de perdre.

Zaragoza 0-1 Cádiz: L’equip d’Álvaro Cervera va assaltar La Romareda en el partit que obria la jornada, amb un solitari gol de l’ex del Reus Dejan Lekic i que va permetre als andalusos apropar-se a la zona de promoció i deixar molt tocar a un conjunt aragonès que ja es troba en posicions de descens.

Córdoba 1-1 Elche: Curro Torres debutava el passat dissabte a l’Arcángel i no de la millor manera. L’Elche aconseguia un valuós punt per sortir de les zones de descens. El Córdoba, gràcies a un gol de Miguel de las Cuevas als darrers compassos, va treure un punt insuficient per a les seves aspiracions a la salvació.

Málaga 0-1 Granada: L’equip granadí s’enduria el derbi andalús gràcies al golàs de Montoro, que permetia a l’equip de Diego Martínez continuar tercer i empatat amb el segon classificat, el Deportivo. D’altra banda, el Málaga patia la segona derrota consecutiva i la primera al seu estadi, allunyant-lo de la zona d’ascens directe.

Reus Deportiu 0-2 Mallorca: El Reus de Xavi Bartolo segueix en caiguda lliure després de perdre el seu partit davant el Mallorca de Vicente Moreno per 0-2. Valcarce i Lago Júnior aconseguirien la victòria balear per mantenir una jornada més al Mallorca en posicions de play-off.

Almería 1-1 Extremadura: El pitxitxi de la categoria, Enric Gallego, aconseguiria un punt per a l’Extremadura, que permet als d’Almendralejo allunyar-se cada cop més de la zona vermella de la taula. Els andalusos, per la seva banda, rasquen un empat gràcies a Álvaro Giménez, que els permet mantenir-se a mitja taula.

Sporting 2-1 Tenerife: Els asturians aconsegueixen la segona victòria de la era José Alberto al Molinón, després de dues dianes acrobàtiques de Babin i Durdevic, que enfonsaven a l’equip canari a la zona baixa de la taula. Els tinerfenys no van poder rascar res a terres del nord, tot-hi que Naranjo va establir en 2-1 que aportava frenetisme al darrer tram de partit.

Rayo Majadahonda 0-0 Deportivo: Debut dels madrilenys al Cerro del Espino amb un empat i les actuacions providencials d’ambdós porters, els quals van salvar a tant un com altre equip d’una derrota en una partida disputada.

Osasuna 1-0 Lugo: El conjunt dirigit per Jagoba Arrasate aconseguiria una valuosa victòria davant la seva afició per somiar amb la promoció d’ascens gràcies al gol d’Íñigo Pérez al darrer minut del partit.

Albacete 2-1 Alcorcón: El líder de segona va caure a terres manxegues després d’un vibrant partit davant l’Albacete de Ramis, que va guanyar gràcies al golàs de xilena d’Eugeni Valderrama i al gol de penal de Jérémie Bela. L’equip manxec segueix lluitant per l’ascens directe.

Las Palmas 0-0 Oviedo: Malgrat estrenar-se Paco Herrera com a nou entrenador, els canaris no van poder passar de l’empat, allunyant-se de les zones de promoció d’ascens. D’altra banda, els asturians aconsegueixen un punt en un estadi complicat i esperaran fer-lo bo vencent a l’Almería el proper dissabte.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...