Així ha anat la 16ª jornada de Segona Divisió

El Zaragoza entra en descens i el Málaga ensopega per segona setmana consecutiva

La jornada 16 de LaLiga1|2|3 ha deixat moviments tan per dalt com per baix a la classificació; l’apropament del Cádiz a les posicions de play-off, així com també l’Albacete de Ramis, que es queda a un punt de l’ascens directe.

D’altra banda, el Málaga torna a allunyar-se de l’ascens directe després de perdre el seu segon partit consecutiu. El Zaragoza, per la seva part, entra novament a la zona vermella de la taula després de perdre.

Zaragoza 0-1 Cádiz: L’equip d’Álvaro Cervera va assaltar La Romareda en el partit que obria la jornada, amb un solitari gol de l’ex del Reus Dejan Lekic i que va permetre als andalusos apropar-se a la zona de promoció i deixar molt tocar a un conjunt aragonès que ja es troba en posicions de descens.

Córdoba 1-1 Elche: Curro Torres debutava el passat dissabte a l’Arcángel i no de la millor manera. L’Elche aconseguia un valuós punt per sortir de les zones de descens. El Córdoba, gràcies a un gol de Miguel de las Cuevas als darrers compassos, va treure un punt insuficient per a les seves aspiracions a la salvació.

Málaga 0-1 Granada: L’equip granadí s’enduria el derbi andalús gràcies al golàs de Montoro, que permetia a l’equip de Diego Martínez continuar tercer i empatat amb el segon classificat, el Deportivo. D’altra banda, el Málaga patia la segona derrota consecutiva i la primera al seu estadi, allunyant-lo de la zona d’ascens directe.

Reus Deportiu 0-2 Mallorca: El Reus de Xavi Bartolo segueix en caiguda lliure després de perdre el seu partit davant el Mallorca de Vicente Moreno per 0-2. Valcarce i Lago Júnior aconseguirien la victòria balear per mantenir una jornada més al Mallorca en posicions de play-off.

Almería 1-1 Extremadura: El pitxitxi de la categoria, Enric Gallego, aconseguiria un punt per a l’Extremadura, que permet als d’Almendralejo allunyar-se cada cop més de la zona vermella de la taula. Els andalusos, per la seva banda, rasquen un empat gràcies a Álvaro Giménez, que els permet mantenir-se a mitja taula.

Sporting 2-1 Tenerife: Els asturians aconsegueixen la segona victòria de la era José Alberto al Molinón, després de dues dianes acrobàtiques de Babin i Durdevic, que enfonsaven a l’equip canari a la zona baixa de la taula. Els tinerfenys no van poder rascar res a terres del nord, tot-hi que Naranjo va establir en 2-1 que aportava frenetisme al darrer tram de partit.

Rayo Majadahonda 0-0 Deportivo: Debut dels madrilenys al Cerro del Espino amb un empat i les actuacions providencials d’ambdós porters, els quals van salvar a tant un com altre equip d’una derrota en una partida disputada.

Osasuna 1-0 Lugo: El conjunt dirigit per Jagoba Arrasate aconseguiria una valuosa victòria davant la seva afició per somiar amb la promoció d’ascens gràcies al gol d’Íñigo Pérez al darrer minut del partit.

Albacete 2-1 Alcorcón: El líder de segona va caure a terres manxegues després d’un vibrant partit davant l’Albacete de Ramis, que va guanyar gràcies al golàs de xilena d’Eugeni Valderrama i al gol de penal de Jérémie Bela. L’equip manxec segueix lluitant per l’ascens directe.

Las Palmas 0-0 Oviedo: Malgrat estrenar-se Paco Herrera com a nou entrenador, els canaris no van poder passar de l’empat, allunyant-se de les zones de promoció d’ascens. D’altra banda, els asturians aconsegueixen un punt en un estadi complicat i esperaran fer-lo bo vencent a l’Almería el proper dissabte.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here