Fa 21 anys que cap equip s'ha aconseguit salvar tenint 10 punts a la jornada 16

Com un vaixell que s’enfonsa: el Nàstic ja està a 6 punts de la permanència

Van passant i avançant les jornades i el conjunt d’Enrique Martín s’allunya setmana rere setmana una mica més de la salvació.

En el cas d’aquesta setmana, ha estat l’empat de l’Elche al Nuevo Arcángel de Córdoba (1-1) el que ha propiciat que l’equip tarragoní s’allunya un punt més de la permanència, quedant ara a 6.

Abans d’arribar a l’aturada nadalenca, el Nàstic haurà d’afrontar tres partits més. El primer serà aquest proper dissabte al Nou Estadi davant d’un Granada que és tercer i que arriba fort a Tarragona. Després tocaran dos desplaçaments consecutius, als camps de l’Extremadura i el Mallorca.

Si tirem d’estadística, des de fa 21 anys que només un equip ha aconseguit mantenir-se a Segona sumant 10 punts o menys a aquestes alçades de campionat; es tracta del Polideportivo Ejido, que a la temporada 2001/02 sumava 9 punts a la jornada 16 i que va acabar mantenint la categoria amb 50 punts a la jornada 42.

Pel que fa als altres equips immersos a la zona vermella de la taula cal destacar l’entrada del Zaragoza en llocs de descens, després de caure per 0-1 a La Romareda davant el Cádiz.

Per la seva banda, Reus i Córdoba segueixen acompanyant al Nàstic una setmana més després de la derrota dels catalans a casa contra el Mallorca (0-2) i de l’empat del Córdoba al Martínez Valero d’Elx (1-1).

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here