Tant de bo regaléssim entrades cada partit

A Can Nàstic només es parla d’una cosa ara. Les entrades. Per començar vull deixar clar què en penso. Som conscients que la situació esportiva del club es troba en un moment delicat i hem d’entendre també que la motivació dels jugadors quan hi ha 4.000 persones al camp no és la mateixa que quan n’hi ha 8.000, només cal veure el paper de l’equip el dia de l’Almeria.

I jo també sóc dels que em fa molta ràbia que la gent pugi al carro quan les coses van molt bé o vinguin al camp només quan regalen entrades, però tal com està el pati, no estem per posar-nos orgullosos. Només demanem que l’equip surti de la zona de descens i s’estabilitzi a mitja taula, almenys, i si regalar entrades ajuda que l’equip faci millors actuacions, doncs a regalar entrades i punt. El Nou Estadi ha de ser una olla a pressió en cada partit. En cada final. És més, són oportunitats de crear afició si l’equip comença a jugar bé i a aconseguir bons resultats.

Ara bé, tampoc cal enganyar a la gent. En els últims dies s’ha pogut llegir per internet que el Nàstic només regala entrades a socis quan no és cert, doncs, per exemple, s’han posat entrades de forma gratuïta a disposició de tota la comunitat de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, entre d’altres. A veure si no s’hi cabrà a l’estadi d’aquí a dues setmanes davant el Granada.

En els últims dies s’ha pogut llegir per internet que el Nàstic només regala entrades a socis quan no és cert

Deixant debats a banda, parlem de futbol. Els grana juguen un altre partit clau a Sòria. Un Numància que porta tan sols un punt dels últims nou que ha disputat no posarà les coses gens fàcils als d’Enrique Martín. Tot i la dificultat, he d’acceptar que el partit davant l’Almeria m’ha donat algunes esperances, cosa de la qual escassejava últimament. Una bona actuació tacada només pels errors defensius fa pensar que arreglant aquestes ‘cagades d’aleví’ (perdoneu però no té altre nom) el Nàstic és capaç de molt més, de sortir del descens, fins i tot de no haver de patir a final de temporada.

Una altra de les notícies que il·lusionen i fan pensar que la dinàmica grana pot canviar és el bon paper d’Imanol i Ramiro Guerra. Com titulava el passat dimarts el company del Diari de Tarragona, Jaume Aparicio: “Imanol y Ramiro Guerra, una medular invicta”, i és que ambdós migcampistes van coincidir la temporada passada al VillarrealB i els partits que van jugar junts no van perdre. A veure si això passa també a Can Nàstic.

També m’agradaria destacar el retrobament amb el gol de Manu Barreiro. Tenint en compte que és l’home que ha de fer els gols és trist que només en porti un en 794 minuts, fidel reflex de la nefasta temporada dels nostres. Tot i això, tant de bo el gallec continuï en aquesta línia i deixi enrere la mala ratxa de cara a porteria. Ah, un dels pitxitxis, amb dos gols, és Albentosa. Tela.

Visca el Nàstic!

A Twitter, @GeryNastic97

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...