Matrimoni de conveniència

El Nàstic continua sense guanyar. A cinc punts de la salvació la situació comença a ser crítica. L’equip però va donar senyals que fan pensar que la salvació és possible. La bona imatge oferta sobretot a la primera part permet que tots somiem en veure un Nàstic millor. En roda de premsa Enrique Martín destacava la milloria de la plantilla. És cert que recuperar efectius ajuda a que el navarrès pugui treballar amb garanties.

Si crec en algú és en el nostre tècnic. A vegades sembla que pequi d’optimisme o que fins i tot es marqui uns farols difícils de comprar, però aquest home sap a què es juga. La seva experiència a la categoria l’avala. Si alguna cosa necessita el club és algú al capdavant que tingui una idea fixa. La pèrdua de rumb després de la marxa de Vicente Moreno provoca que a hores d’ara el timó de l’equip recaigui en un home amb escasses setmanes a la ciutat.

El futur és incert. No negaré que tot i les paraules de Martín l’equip i la situació no tenen bona pinta. Malgrat la milloria mostrada davant l’Almeria, els errors individuals tornaren a condicionar en gran mesura el resultat final.

Potser és falta de concentració. O potser és que aquests futbolistes no saben afrontar situacions adverses. És possible que la cadena d’errors sigui provocada per la por al fracàs. Potser necessiten ajuda, i estic convençut que Martín els hi proporcionarà.

L’afició aquesta vegada si que va remar. La preferent lluïa com mai aquesta temporada i a l’ambient es palpava quelcom que feia anys que no es sentia. És imprescindible que la ciutat s’enganxi al seu equip, i cal que l’equip s’identifiqui amb la seva ciutat. El matrimoni entre ambdós, tot i haver patit severes esquerdes és del tot necessari per a les dues parts. Portar Tarragona lluny de les nostres muralles és un luxe que ara per ara la ciutat no es pot permetre perdre.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...