El Nàstic necessita urgentment mantenir la seva porteria imbatuda si no vol acomiadar-se de la categoria.

Porteria a zero

Enrique Martín recupera efectius. Aquest fet provoca que el tècnic navarrès tingui al seu abast més opcions per a plantejar els partits. Ramiro Guerra i Imanol García debutaren amb la samarreta grana, gol inclòs pel segon. Abraham Minero tornà a vestir-se de curt. Els errors de Fali i les molèsties físiques de Sebas Coris s’encarregaren d’espatllar un encontre que es posà de cara ben aviat.

El nou fitxatge grana, Imanol García, aprofità una errada visitant per empènyer  l’esfèrica al fons de la xarxa. El Nou Estadi embogí.

Enrique Martín va plantejar el mateix sistema de sempre amb uns certs retocs obligat sobretot a les baixes en defensa.

La porteria queda ben resguardada per Isaac Becerra. El porter català és segurament l’home més destacat en aquest inici convuls de temporada.

L’habitual defensa de tres quedà conformada per Albentosa, Djetei i Fali, essent aquest darrer el principal artífex de la remuntada andalusa. Dues errades de marca a pilota aturada van permetre que l’Almeria capgirés el marcador. Novament els plans de Martín es veieren desbaratats pels errors individuals greus dels futbolistes del Club Gimnàstic.

Mantenir la porteria a zero és imprescindible i el Nàstic no ho aconsegueix. Dels quinze partits disputats, només en una ocasió els granes no han hagut de recollir la pilota del fons de la seva xarxa.

Val a dir que el primer gol visitant ve precedit d’una clar falta a Fali. Els errors arbitrals també juguen i, malgrat ser un equip tou i dòcil en defensa, les decisions dels col·legiats solen deparar l’infortuni dels tarragonins.

L’entrada a l’onze de Ramiro Guerra i Imanol García canvià la imatge del Nàstic. El jugador cedit pel Villarreal ajuda a oxigenar, dóna la pausa i el control de l’esfèrica que a vegades el partit requereix. El seu talent natural ajuda a que l’equip agaSense cap gènere de dubte podríem parlar del jugador més important del mig del camp grana.

Però si algú s’emportà els elogis durant la tarda de dissabte aquest fou Imanol Garcia. El “16” del Gimnàstic debutà amb gol, recollint una pilota morta que posà als seus per davant. El gol i la seva generositat en els esforços col·lectius, van fer que la grada del Nou Estadi aplaudís cada acció on ell participava.

Futbolista capital que mitjançant una pressió alta allibera d’aquestes tasques a un Javi Márquez que està decepcionant en aquest inici de campionat.

Nous futbolistes que donen altre aire a l’equip, que si es reforça bé al mercat hivernal podria aspirar a quotes més altes. El positivisme d’Enrique Martín ho avala.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here