Anàlisi dels millors i els pitjors del partit al Nou Estadi

El semàfor del Nàstic-Almería

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Nou Estadi a davant l’Almería, corresponent a la jornada 15 de Segona A.

Imanol García i Ramiro Guerra
Els dos jugadors han donat un altre aire al mig del camp, molt diferent al que venim veient. El primer ha col·laborat amb l’empat, fent el primer gol a la primera pilota que tocava; el segon, després de molt de temps lesionat, s’ha mostrat a un nivell bastant alt tot-hi que ha anat minvant a mesura que avançava el partit.

Gran partit
A l’inrevès de gairebé tota la temporada, el Nàstic ha fet un molt bon partit davant d’un gran Almería, que s’ha mostrat com un dels millors equips que han passat pel Nou Estadi. Amb aquesta actitud es pot creure en la salvació, és la línia a seguir.

Errades defensives
Per enèssima setmana, errades en defensa que ens costen punts. Avui, quan el partit estava més de cara i es podia haver sentenciat, dos errors han propiciat que l’Almería es posés per davant en el marcador.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here