Disponible tant per Android com per iOS

El club presenta la seva nova aplicació per a mòbils i tauletes

Minuts després d’acabar el partit a Vilafranca i que va suposar l’eliminació del Nàstic a la Copa Catalunya, el club comunicava a través de les xarxes socials l’estrena de la nova aplicació del club per a mòbils i tauletes.

La nova aplicació compta amb tot tipus d’informació tant del club com del primer equip, així com resultats, informació sobre el Nou Estadi, història de l’entitat i demés.

Gran part del contingut ofert en aquesta aplicació es carrega directament des de la pàgina web oficial del club, de manera que molts dels apartats (com la botiga on-line) mantenen la mateixa informació i disseny que al lloc web del Nàstic.

2 COMENTARIS

  1. suposo que s’ha de justificar el sou del fill del presi, colocat per endoll puro y duro. una merda d’aplicacio que lunic que fa es mostrar el contingut de la pagina web com si d’un iframe es tractes….quina manera de llençar els diners

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here