A la competició només hi són presents aquells clubs que tenen els primers equips a Primera o Segona

Un hipotètic descens a Segona B afectaria també a l’equip Genuine

El Nàstic, club impulsor de LaLiga Genuine que va començar a rodar la temporada anterior, podria veure perillar el seu propi equip Genuine en cas d’un descens del primer equip a Segona B.

I és que el requísit principal per a militar a aquesta lliga és que el primer equip estigui a una de les dues categories nacionals del futbol espanyol, ja sigui Primera o Segona Divisió. Caldria veure si el Nàstic com a principal impulsor quedaria exempt en aquesta normativa.

Precisament aquest cap de setmana s’ha donat tret de sortida a la segona temporada de LaLiga Genuine Santander, on el conjunt grana va empatar amb l’Albacete (1-1) i va guanyar al Las Palmas (2-1) i al Málaga (2-0).

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here