L’1×1 del Málaga-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 14 del campionat de la Liga 123.

Isaac Becerra (6): Resignat. El de Badalona és la viva imatge de la desesperació. Poc més pot fer.

Raul Albentosa (5): Indignat. No va poder minimitzar els errors comesos pels seus companys. Bé en el cos a cos però massa tou en el joc aeri.

Josua Mejías (4): Caòtic. Un error seu condenà novament al Nàstic. Es precipita constantment a l’hora de pressionar el rival. Cal que millori en aquesta faceta del joc ja que deixa un enorme forat a la seva esquena.

Mohammed Djetei (4): Ascendent. Tot i mantenir els seus errors de concentració puntuals, el camerunès es mostrà més atent que en els darrers partits.

David Rocha (4): Estèril. No té el pes al joc que se li hauria d’exigir. Es va mostrar atent en el tall durant la major part d’accions de l’encontre. Va permetre massa durant el tram final de partit.

Viti (5): Nerviós. Bon debut del de la Pobla en una posició més endarrerida de la que està acostumat a actuar. Pot tenir lloc al primer equip.

Tete Morente (2): Sentenciat. Errors continus de col·locació i una expulsió són el pobre bagatge de l’andalús. Com a carriler no té futur.

Roger Brugué “Brugui” (4): Insignificant.El de la Pobla va tenir poc pes en el partit aquesta vegada tot i mostrar-se agressiu en les poques ocasions que ha pogut pujar el seu carril.

Dumitru Cardoso (3): Aïllat. El partit semblava que no anava amb ell. Individualista amb l’esfèrica i poc generós en els esforços col·lectius. No va saber arribar en segona jugada.

Manu Barreiro (6): Desesperat. Bona pressió als centrals rivals però poc afortunat en el rebot. Un partit més on el gallec exercí de peça clau en el joc aeri dels tarragonins.

Manu del Moral (3):Insípid. No va rematar ni una sola vegada entre els tres pals. No s’entèn amb Barreiro i a voltes entrava al mateix radi d’acció del gallec.

Javi Jiménez (4): Fred. No va aportar la frescor que se li exigia pel carril esquerre. Va poder minimitzar els errors comesos el darrer partit però no va aprofitar l’oportunitat brindada per l’entrenador grana.

Ignacio Abeledo (3): Decepcionant. No ha aprofitat l’ocasió per demanar un lloc a la convocatòria. El sistema no l’afavoreix.

Luis Suárez (6): Incansable. La seva entrada al partit vingué acompanyada com sempre d’una entrega i un esforç encomiables. A punt estigué de generar la jugada que hagués pogut empatar el partit.

Enrique Martín (5): L’aposta per dues puntes amb característiques similars no generà el resultat esperat. L’expulsió de Tete Morente i els errors impropis de futbolistes professionals no permeten que ara per ara el navarrès respiri tranquil.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here