Tard o d’hora, al pou

Ja està tot dit. Les coses estan més clares que mai a Can Nàstic. Cada setmana veiem la mateixa versió, o pitjor, dels jugadors, si es que se’ls pot calificar de jugadors, per que mira que juguen poc, eh.

Tots sabem el que passarà demà. A no ser que Manu del Moral tingués raó quan va dir que el futbol és futbol i que qui sap, potser demà van a Málaga i guanyen. No s’ho creu ni ell, pobre. Com diria el meu avi: “té més moral que els de l’Alcoyano, que perdien per 13 a 0 i demanaven la pròrroga”. Doncs si que en té de Moral, en Manu.

Doncs això, que a no ser que hi hagi una sorpresa tots podem assegurar que demà el Nàstic no guanyarà al camp d’un Málaga que si que és cert que va començar molt millor del que està ara. Encara que a un sol punt del líder, es troba en la quarta posició i porta dues jornades sense guanyar. Dades insignificants. Demà guanyaran, i ho sabem tots.

La setmana passada ja vaig dir que si volem que les coses canvïin, hem de fer bons fitxatges al mercat d’hivern, és l’unica solució que hi veig. De moment han sonat noms com Palanca o Fran Vélez. De debò? Jo no dubto de que siguin bons jugadors, però la veritat es que no m’inspiren gaire confiança quan parlem de que han de ser els líders de la salvació del Nàstic. No ho veig.

També ha sonat Akapo, qui si que té motius per que se’l consideri un fitxatge de nivell. El lateral però, està sent titular a Primera divisió amb el Huesca, en les últimes jornades, fet que complica el seu fitxatge pel cuer de segona. Quin desastre, no?

Cada cop veig més clar que això que li passa al Nàstic és com quan dius una mentida. Com més ho allargues més gran es va fent la bola i després ja no ho pots arreglar. Exactament el que passa al nostre estimat club. Fa temps que les coses es fan malament i això ja no hi ha qui ho arregli. Cada any estem igual i al final baixarem. Ens hem salvat dues temporades consecutives. Qui sap si també ens salvarem una tercera. Jo ho dubto. De totes maneres, si no és aquest any, serà el següent. Només sé que acabarem al pou.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here