Els únics dos precedents entre Nàstic i el conjunt malagueny afavoreixen el Nàstic

Málaga i Gimnàstic es tornen a veure les cares 11 anys després

El duel d’aquest dissabte entre el Málaga i el Nàstic de Tarragona serà el retrobament de dos equips que no comparteixen camins paral·leles ni esportius ni històrics. El Málaga, un habitual de la Primera Divisió en l’última dècada, torna a Segona Divisió i rebrà la visita d’un Nàstic que viu un dels moments més crítics ençà que va retornar a la categoria de plata.

Precisament per aquesta diferència de trajectòries s’entén encara més que cap dels dos conjunts s’ha enfrontat entre sí en els últims 11 anys. Val a dir, però, que aquest Málaga CF és un conjuny nascut fa poc menys de 25 anys. I és que el club andalús és la refundació del desaparegut CD Málaga.

Sigui com sigui, el Nàstic tornarà a enfrontar-se als andalusos més d’una dècada després. En el partit d’anada d’aquella temporada 2007/08 el resultat va ser d’1-1. S’avançava el Málaga amb un remat de cap de Salva Ballesta que no va poder aturar Roberto Jiménez. L’empat el va signar Óscar Arpón amb un obús des del lateral de l’àrea.

L’últim enfrontament entre Málaga i Nàstic va ser la segona volta d’aquella mateixa temporada. El resultat, un 1-2 favorable al conjunt que llavors dirigia César Ferrando. Va ser un 10 de maig del 2008, i els grana van haver de remuntar el golàs de falta de Paulo Jorge al minut 24. Els tarragonins van empatar amb un remat de David Abraham a boca de canó. Al minut 8 de la segona part Mairata va aprofitar una errada defensiva del Málaga per signar l’1-2 final. Tots dos gols, per cert, naixen d’una jugada a pilota aturada.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...