El valencià pateix una lesió muscular a la cama esquerra

Fali es perdrà el matx de La Rosaleda i Ramiro Guerra recau de la seva lesió

Enrique Martín no podrà comptar aquest dissabte amb el migcampista grana Fali, que en el darrer partit de lliga davant el Zaragoza es va haver de retirar del camp al minut 61 de partit.

Aquest dimecres els serveis mèdics granes han confirmat que es tracta d’una lesió muscular al recte femoral de la seva cama esquerra, fet que farà que es perdi amb tota seguretat el partit de dissabte al camp del líder Málaga.

Nova recaiguda de Ramiro Guerra

Qui també torna a la infermeria grana per segon cop durant aquesta temporada és Ramiro Guerra. El jugador arribat procedent del Villarreal ha tornat a recaure en l’entrenament d’aquest dijous al matí després d’haver-se recuperat de la seva lesió al recte femoral dret.

Segons el part mèdic del club, l’uruguaià torna a presentar molèsties al genoll esquerre, on ja va patir una lesió a la mateixa zona quan jugava al club groguet. Restarà a l’espera de proves mèdiques que acabin de determinar l’abast de la lesió.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here