L’1×1 del Nàstic-Zaragoza

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 13 del campionat de la Liga 123.

Isaac Becerra (6): Espectador. Les poques ocasions que els aragonesos arribaren a la seva porteria, acabaren en gol. El porter grana va veure un cop més com la seva defensa feia aigües.

Raul Albentosa (6): Estressat. L’ineficàcia dels seus companys fa que el central grana s’hagi de multiplicar.

Mohammed Djetei (4): Impetuós. Perd constanment la marca i sovint la seva posició. Va regalar diverses pilotes per manca de paciència.

Josua Mejías (6): Atent. Ràpid i contundent per tancar els espais generats pels laterals granes. S’entèn bé amb Albentosa.

Sebas Coris (4): Lent. No desequilibra ni aporta seguretat en defensa.

Javi Jiménez (2): Desesperant. Pren males decisions, no supera adversaris en conducció, no s’associa correctament i genera dubtes en defensa. Mal partit del lateral grana que va regalar el darrer gol visitant.

Fali (4): Perdut. Tot i anotar l’únic gol del Nàstic el migcampista valencià no troba el seu rol sobre el camp. En aquest sistema no hi té cabuda.

Javi Márquez (5): Cansat. L’únic jugador de la medul•lar amb criteri amb la pilota als peus. Córrer els 90 minuts darrere de la pilota no l’afavoreix.

Roger Brugué (6): Desequilibrant. El jugador del filial està demostrant caràcter. Es mostra generós en l’esforç defensiu.

Manu del Moral (4) : Inexistent. No va aprofitar la seva titularitat.

Luis Suárez (7): Solitari. Gran lluitador però massa aïllat pels seus companys. Va trobar a faltar algú que l’ajudés a guanyar les instàncies de joc directe grana.

Tete Morente (3): Invisible. Va entrar per dotar d’aire fresc el carril grana però ni ho intentà.

David Rocha (4): Desil•lusionant. No és el Rocha que tots coneixem. Li costa entrar en joc i fer jugar als seus companys.

Manu Barreiro (5): Sacrificat. Bon partit del gallec que es barallà novament amb la defensa rival. Ha d’aguantar aquest ritme durant més temps.

Enrique Martín (5): Trist. No té els jugadors adients per executar el seu plan. Necessita urgentment reforços.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here