El tècnic ha pogut treballar amb tranquil•litat i fer cargues físiques sense preocupar-se per la proximitat del matx

Una setmana llarga pel Nàstic, punt clau per a Enrique Martín

Des que Enrique Martín va arribar a la banqueta grana, el tècnic no s’ha cansat de repetir que l’equip està lluny de l’estat de forma que ell considera òptim i també ha demanat, en diverses ocasions, paciència per veure l’equip que realment vol el navarrès.

Ara ha tingut una setmana llarga per començar a posar a to l’equip i incidir en aquells aspectes tàctics que els jugadors encara no tenien del tot clar. El fet de tenir vuit dies entre el darrer partit contra l’Albacete (divendres) i el proper contra el Zaragoza (dilluns) ha permès al tècnic poder fer alguns dies de més càrrega muscular sense preocupar-se del proper partit.

A més, aquesta setmana tots els jugadors han pogut entrenar amb l’equip, inclòs Ramiro Guerra que sembla que podrà comptar amb alguns minuts contra el Zaragoza. El migcampista va arribar cedit del Villareal on va patir una lesió de lligaments creuats al genoll. Semblava que quan va arribar estava recuperat però va recaure en un dels primers entrenaments amb Gordillo. El tècnic andalús no va poder comptar amb ell, un jugador en qui hi ha moltes esperances dipositades. Qui si podrà comptar amb ell serà Enrique Martín a qui li encaixarà perfectament en el seu esquema de tres migcampistes. Ara caldrà veure si Ramiro Guerra és aquell jugador clau per moure un equip, aquella peça que necessita, urgentment, el Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...