El tècnic ha pogut treballar amb tranquil•litat i fer cargues físiques sense preocupar-se per la proximitat del matx

Una setmana llarga pel Nàstic, punt clau per a Enrique Martín

Des que Enrique Martín va arribar a la banqueta grana, el tècnic no s’ha cansat de repetir que l’equip està lluny de l’estat de forma que ell considera òptim i també ha demanat, en diverses ocasions, paciència per veure l’equip que realment vol el navarrès.

Ara ha tingut una setmana llarga per començar a posar a to l’equip i incidir en aquells aspectes tàctics que els jugadors encara no tenien del tot clar. El fet de tenir vuit dies entre el darrer partit contra l’Albacete (divendres) i el proper contra el Zaragoza (dilluns) ha permès al tècnic poder fer alguns dies de més càrrega muscular sense preocupar-se del proper partit.

A més, aquesta setmana tots els jugadors han pogut entrenar amb l’equip, inclòs Ramiro Guerra que sembla que podrà comptar amb alguns minuts contra el Zaragoza. El migcampista va arribar cedit del Villareal on va patir una lesió de lligaments creuats al genoll. Semblava que quan va arribar estava recuperat però va recaure en un dels primers entrenaments amb Gordillo. El tècnic andalús no va poder comptar amb ell, un jugador en qui hi ha moltes esperances dipositades. Qui si podrà comptar amb ell serà Enrique Martín a qui li encaixarà perfectament en el seu esquema de tres migcampistes. Ara caldrà veure si Ramiro Guerra és aquell jugador clau per moure un equip, aquella peça que necessita, urgentment, el Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here