El tècnic valora molt positivament la setmana d’entrenament que han realitzat i treu importància al partit de dilluns

Enrique Martín: “Hem d’anar sense pressa però sense pausa”

Enrique Martín es mostra molt satisfet amb el treball dels seus jugadors durant aquesta setmana que els ha donat temps per treballar en tots els aspectes. A més, el tècnic ha volgut restar importància al partit de dilluns i admet que li agradaria que arribés algun reforç.

La derrota: “Tampoc pensàvem que ho anéssim a guanyar tot. El més positiu d’aquesta setmana és que hem pogut treballat amb continuïtat els esforços, hem posat un volum de treball considerable. La setmana ha estat molt interesant i ara ens espera un bon partit dilluns. Tots els partits estan oblidats a les 48 hores. Quan perds o guanyes serveix per treure conclusions però per a res més”.

Intensitat als entrenaments: “Quan es va a un alt ritme sempre hi ha més risc de cops, avui Luis ha xocat amb Fali, és el que acostuma a passar però és el que et trobaràs diumenge. No volem fer-nos mal però busquem la intensitat i és normal que hi hagi impactes però quan tots dos van de veritat només hi ha cops, el problemes és quan un va fort i l’altre no. Jo el que demano és que tots s’esforcin al màxim perquè aquí és on trobarem la millora, això és positiu per ells i per al club. La intensitat ha d’estar sempre i després si tens qualitat doncs és el que marca la diferència”.

Real Zaragoza: “Cada cap de setmana les circumstàncies dels equips són les que són. Un dia jugues conra un equip regular que esta molt bé i un altre contra un que està com nosaltres. El més important és que nosaltres ens posem bé en la línia que un vol i la resta no m’ocuparà més del normal a l’hora d’analitzar el rival. Que el Zaragoza estigui allí amb nosaltres no em sembla que sigui menys perillós que si estigués quart o tercer. Té una bona plantilla i les circumstàncies són les que són”.

Partit dramàtic: “Per mi no. Jo els dic als jugadors que hem de guanyar, podem guanyar dos o tres seguits i després de 3 mesos altre cop a baix, doncs no. Hem d’anar sense presa però sense pausa. Hem d’arribar al Nadal fora del descens. El fet que guanyis no et garanteix que per Nadal estiguis fora i si perds tampoc et garanteix que estiguis aquí per Nadal, és una carrera de fons. Pensar és dolent i pensat molt és molt dolent”.

Amb què estaries satisfet que millorés: “Aquesta setmana ha estat completa per poder treballar tot amb tranquil·litat i més després de guanyar un dels dos partits que hem jugat. Per tant, a partir d’aquí aquesta setmana hem pogut treballar tots els aspectes. Però no sé, sembla que esteu obsessionats amb el partit d’Albacete però jo abans que els jugadors fessin el ridícul ja l’havia fet abans i sé com es passa i en 48 hores tant el bo com el dolent ha de desaparèixer al cap del jugador. Vosaltres a la feina sempre esteu de puta mare? Segur que hi ha contratemps que us ha portat un mal de cap tot el dia. Un dia dolent el té qualsevol i serveix per baixar a la realitat pura i dura. Quan estàs malament estàs malament i el que pots fer és entrenar com un animal tota la setmana per agafar el millor nivell possible”.

Fitxatges: “Com tots els equips quan tenen un tema d’un jugador de llarga duració el que pretenen és incorporar a algú. Si realment tenim aquesta possibilitat, que no ho sé, sí que m’agradaria. Però ara el que més m’interessa és que els que estan aquí es posin bé”.

Cadamuro: “Procuro anar parlant amb tots els jugadors però aquí guanyem i perdem tots. Es un tema més grupal que individual. Cadascú ha de treballar per a fer les coses bé però al final és un treball de grup i tampoc hem de donar-li tanta importància a la derrota. És important que passin coses d’aquestes per a que tot el món es posi les piles”.

Uche: “Té molèsties al turmell. Porta dos dies entrenant a banda amb Ramiro i Abraham. Ahir i avui han entrenat bé i veurem si a poc a poc els tenim a tots bé. Jo crec que en tots es equips hi ha gent que té més nom però per a mi tots són importants i ningú és imprescindible”.

Fali de defensa: “És un jugador que té molt de caràcter, que transmet aquest instint de treball i de sentir que s’està jugant quelcom important i això de cara al grup és important. No sé si jugarà ni si ho farà al mig o en defensa. El futbol no tot és tècnica i és important que hi hagi jugadors com Fali amb caràcter”.

Ramiro Guerra: “Ell està entrenant bé, m’agrada el ritme d’entrenament que va portar. Per dilluns no està però la setmana que ve ja s’incorporarà al grup per tant, en quinze dies si tot va bé podrem comptar amb ell. Estic content de les bones sensacions d’ahir i avui”.

Víctor Martínez: “Puc comptar amb ell. Ell compleix l’expulsió amb la Pobla el diumenge per tant puc comptar amb ell per dilluns”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...