El tècnic va assegurar que l’equip estarà fora del descens al Nadal

Els números d’Enrique Martín

Enrique Martín va començar fort el seu primer dia al Nàstic. La roda de premsa de presentació va donar moltes coses de què parlar i una d’elles va ser la seva aposta en quant a l’equip tarragoní. Martín va assegurar que l’equip estarà fora de les places de descens al Nadal, un objectiu complicat però no impossible.

El Nàstic suma ara mateix 9 punts i és el cuer de la categoria. Els tarragonins estan a només tres punts del Tenerife que, actualment, marca la zona de salvació. Per tant, el Nàstic té 7 jornades, és a dir, 21 punts per revertir la situació i tenir unes festes de Nadal tranquil·les. Per aconseguir-ho haurà de sumar 4 punts més que el Tenerife però també més que Extremadura, Córdoba i Real Zaragoza.

El Nàstic podria anar per la via ràpida i abandonar l’última posició sumant els tres punts aquesta jornada. Els grana reben dilluns la visita del Real Zaragoza, situat 2 punts per sobre dels tarragonins. A més, una victòria significaria enganxar-se amb d’altres equips de la zona baixa i estrènyer la classificació encara més.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here