Enrique Martín en un entrenament amb el Nàstic. |Foto: Gimnàstic de Tarragona

Enrique Martín va començar fort el seu primer dia al Nàstic. La roda de premsa de presentació va donar moltes coses de què parlar i una d’elles va ser la seva aposta en quant a l’equip tarragoní. Martín va assegurar que l’equip estarà fora de les places de descens al Nadal, un objectiu complicat però no impossible.

El Nàstic suma ara mateix 9 punts i és el cuer de la categoria. Els tarragonins estan a només tres punts del Tenerife que, actualment, marca la zona de salvació. Per tant, el Nàstic té 7 jornades, és a dir, 21 punts per revertir la situació i tenir unes festes de Nadal tranquil·les. Per aconseguir-ho haurà de sumar 4 punts més que el Tenerife però també més que Extremadura, Córdoba i Real Zaragoza.

El Nàstic podria anar per la via ràpida i abandonar l’última posició sumant els tres punts aquesta jornada. Els grana reben dilluns la visita del Real Zaragoza, situat 2 punts per sobre dels tarragonins. A més, una victòria significaria enganxar-se amb d’altres equips de la zona baixa i estrènyer la classificació encara més.

avatar