Som sucursal

Reus capital, Tarragona sucursal. Qui no ha sentit mai aquesta frase en boca d’algun exaltat habitant de la capital del Baix Camp? Doncs bé, definitivament la dita és ja una realitat. Esportivament parlant el CF Reus Deportiu ha avançat al Nàstic i és actualment el primer equip de la província de Tarragona. Tot i patir greus problemes econòmics, els roig-i-negres han sapigut mantenir-se aïllats d’aquests extrems assolint resultats satisfactoris durant les darreres temporades.

Per la seva part, el club grana es troba immers en una greu crisi esportiva i institucional. Els resultats de les darreres campanyes ha provocat que desfilin per la banqueta grana fins a vuit entrenadors. Vicente Moreno, Juan Merino, Nano Rivas en dues ocasions, Lluís Carreras, Rodri, José Antonio Gordillo i Enrique Martín són els darrers ocupants de la ja temuda banqueta tarragonina. El darrer en arribar, Enrique Martín, ha dotat a l’equip d’una confiança del tot inèdita en els darrers temps. La victòria in extremis davant l’Oviedo semblava posar per fi, punt i final a aquesta horrible trajectòria grupal. Gran imatge mostrada davant els asturians que només un indigne partit a Albacete amb la caòtica exhibició de Cadamuro a l’eix de la defensa van aconseguir esborrar de cop els somriures de la parròquia grana.

Emilio Viqueira i Promosport foren els principals objectius de les crítiques de la premsa i l’afició del Nàstic. La destitució del primer i el trencament de la relació amb l’empresa de representació de futbolistes han significat, a la fi, que la junta presidida per Josep Maria Andreu no pugui escapar de l’allau de crítiques. Si els principals “culpables” de la situació del Gimnàstic ja no són al club qui queda?

Masses jugadors i sobretot masses entrenadors denoten una clara falta de rumb per part de la direcció del club. El deute es troba eixugat i, gràcies al senyor Andreu, serem l’equip més sanejat de la Segona B.

Ja no queden rems. El vaixell s’ha enfonsat. L’afició tarragonina s’ha afartat d’esperar i esperar una solució que no arriba i probablement mai arribarà.

Dimiteixi. Simple i clarament. Res funciona correctament. El Control+C, Control+V s’ha convertit en la rutina habitual de les xarxes socials del club. Tot i l’esperit guanyador d’Enrique Martín, la plantilla no té la qualitat suficient per competir a la lliga de futbol professional. Un fracàs més per afegir a una motxilla que a hores d’ara pesa ja massa.

1 COMENTARI

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here