El Zaragoza, proper rival, arriba a Tarragona també en zona de descens

9 punts de 36 possibles: el pobre bagatge grana traduït en números

Amb dotze jornades de lliga ja disputades, el conjunt grana és cuer a la classificació de Segona Divisió.

Després de la última derrota al camp de l’Albacete, els tarragonins han sumat tan sols 9 punts de 36 possibles i es troben a tres punts de la línia de la permanència, que a hores d’ara la marca el Tenerife amb 12 punts.

Nul·la efectivitat golejadora

Un dels principals problemes amb els que s’està topant Enrique Martín és la falta de gol. De fet, el Nàstic és l’equip menys golejador de la lliga amb només 8 dianes. Per contra, s’han encaixat un total de 20 gols.

Sumar lluny de Tarragona, assignatura pendent

Si els números al Nou Estadi són dolents (dues victòries, un empat i tres derrotes), fora de casa encara ho són més. I és que els de Enrique Martín encara no han aconseguit endur-se la victòria lluny de Tarragona en els sis desplaçaments realitzats.

3 punts menys que l’any passat

Els granes milloren el registre de punts que havien obtingut a aquestes mateixes alçades durant la temporada 2016/17, on a la jornada 12 també eren cuers amb 7 punts. Aquell any el Nàstic va acabar salvant-se al darrer partit davant l’UCAM Murcia.

Malgrat això, tot just fa un any el conjunt llavors entrenat per Rodri es situava a la 18ª posició amb 12 punts, tres més que els que suma enguany.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here