Gordillo ha posat a Bernabé com a porter titular en el primer partit de lliga

Premi per a Bernabé

Ni Dimitrievski ni Isaac Becerra, el porter titular del Nàstic per al partit d’avui ha estat Bernabé Barragán. Una clara aposta de Gordillo que ha decidit premiar al porter que ha fet tota la pretemporada sencera amb el Nàstic i que més minuts ha disputat sota pals.

Però el mèrit de ser titular no és pel simple fet de l’assistència en cada entrenament i partit sinó que en aquesta pretemporada ha demostrat estar sobradament preparat per jugar de titular a Segona Divisió. A priori, Becerra té molt més cartell i venia per a ser el porter titular del Nàstic però aquesta no serà una fita que assoleixi fàcilment.

Bernabé ha tornat la confiança a Gordillo amb una excel·lent parada a la primera meitat. S’aproximava el final dels primers 45 minuts i Nano ha rematat una centrada des del cor de l’àrea. Quan la pilota semblava que anava a entrar, Bernabé s’ha estirat tot el que ha pogut i ha acabat traient l’esfèrica amb una gran intervenció. El Nou Estadi ha respòs com calia, amb una gran ovació.

A la segona meitat també ha fet una bona intervenció evitant un gol amb un xut que anava molt ajustat al pal dret de la seva porteria. Ja en els últims minuts del partit ha encaixat el polèmic gol de l’empat. Part de l’afició considera que el porter no ha sortit amb confiança i per això els dos atacants del Tenerife han aconseguit posar la pilota al fons de la xarxa, però una altra part de la grada entén que ha estat falta al porter. En directe, l’àrbitre no ha vist cap acció irregular però des de les grades semblava que Nano xoca amb Bernabé per destorbar-lo i deixar que Aveldaño remati sense problemes. Veient les repeticions l’impacte de Nano amb Bernabé és molt clar i quan un atacant toca al porter dins l’àrea petita, s’acostuma a assenyalar falta en atac.

En definitiva, Gordillo ha apostat per a Bernabé com a titular i el porter ho ha aprofitat per exhibir les seves millors qualitats i ensenyant al futbol professional que pot arribar a ser un gran porter per aquesta categoria. Becerra haurà de suar de valent per no passar una altra temporada a la banqueta i guanyar-se un lloc a la porteria del Nou Estadi.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here