L’afició tarragonina tenia ganes de lliga i ho ha demostrat fent costat a l’equip des del primer fins al darrer minut de partit

Un Nou Estadi entregat

El Nou Estadi ha encetat la temporada 2018/2019 per al Nàstic i ho ha fet recordant als millors temps. L’afluència ha estat pràcticament la de sempre, 5.483 espectadors, però els assistents s’han deixat la gola i les mans animant l’equip.

Ja des dels primers minuts, amb l’avís d’Uche l’afició s’ha activat i ha animat amb força al seu equip que, en la primera meitat, ha enamorat als tarragonins, sobretot per l’esforç de tots els jugadors a l’hora de pressionar per robar la pilota i atacar ràpidament.

La segona meitat ha començat més fluixa per part del Nàstic però el públic ha seguit animant-lo per ajudar a mantenir els tres punts. Ja amb el gol de l’empat el Nou Estadi s’ha convertit en una olla a pressió que explotava contra el col·legiat del partit. L’àrbitre ha assenyalat moltes faltes a favor del Tenerife, la majoria massa rigoroses, i amb el gol ha arribat l’explosió. Dos jugadors del Tenerife han xocat contra Bernabé que no ha pogut fer res per desviar la pilota i ha acabat encaixant el gol. Tot i l’empat, el Nou Estadi ha demostrat que vol fer costat a l’equip des del primer moment, oblidant-se de les darreres temporades i recuperant la comunió amb l’equip que s’havia anat perdent.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here