El Nàstic paga car els segons 45 minuts, que han fet que s'escapin dos punts del Nou Estadi

Les segones parts mai han estat bones (1-1)

L’equip ha recordat a aquell que donava baixades de rendiment a la segona meitat. Sigui pel físic o pel bon paper de la segona meitat del Tenerife, els grana no han estat gens encertats als segons 45 minuts. Un empat que sap a poc, però que vist el que s’ha desplegat damunt del verd del Nou Estadi és més que just.

A l’inici del partit Gordillo sorprenia amb l’alineació. L’entrenador ha posat a Bernabé BarragánFali i Sebas Coris per davant de jugadors com Dimitrievski, qui sembla tenir peu i mig fora de Tarragona, OmarDjetei. Un onze atrevit per presentar a cares noves al Nou Estadi com Sebas Coris, debutant en el dia d’avui.

Foto: laliga.es

Els primers minuts del Nàstic han estat bons. Ja al minut tres, Uche ha robat una pilota després d’una mala sortida de la defensa que no ha pogut aprofitar el nigerià per fer pujar el primer gol al marcador. Del córner que ha forçat n’ha sortit un altre remat entre els tres pals del mateix davanter que Dani ha pogut aturar amb facilitat.

El Nàstic era el clar dominador de la pilota. La possessió era grana i l’afició estava animada. Aquest domini en la pilota s’ha traduït en domini del marcador en el minut deu de partit, quan Fali ha rematat al fons de la xarxa un córner llençat per Rocha. El servei de cantonada ha vingut d’una magnífica pressió de Manu Barreiro, l’avui capità i qui ha de ser un dels puntals de l’equip aquesta temporada.

El joc ha agafat més dinamisme. Al Nàstic no li convenia, però la pressió alta del visitants feia que la pilota llarga perquè tant Tete Morente o Sebas Coris, qui ha estat un dels jugadors més actius de la primera meitat aprofitessin les pilotes pentinades per Barreiro. El Tenerife ha aprofitat aquest joc poc estàtic per enviar pilotes amb profunditat per Suso o Malbasic, que amb la seva velocitat volien sorprendre els defenses grana.

Foto: laliga.es

Just quan el Tenerife ha començat a tenir la pilota, amb possessions llargues que acabaven amb una pilota llarga que no generava cap perill per BernabéUche ha tingut el segon gol al seu peu esquerre. Un error de Camille en la seva passada ha permès al nigerià rebre la pilota i obrir-la a la banda esquerra, des d’on Barreiro ha centrat i amb empentes i rodolons Uche s’ha trobat davant Dani però el seu xut s’ha estavellat al pal. Ja s’havien jugat trenta minuts de partit i el Nou Estadi animava als seus. Una afició optimista amb el bon inici dels seus i que veia un equip que s’avançava al marcador i que no es tancava al darrera com havia passat altres anys.

El Nàstic necessitava que el partit anés al descans, ja que el Tenerife ha començat a tenir més la pilota i ha tingut una clara ocasió de fer gol pocs minuts abans del final del primer temps. Bernabé Barragán ha protagonitzat una de les aturades de la jornada al treure una mà espectacular que evitava que el remat del davanter del Tenerife fes pujar l’empat al marcador. Ha estat tant bona l’aturada que el Nou Estadi ha aplaudit de manera efusiva al porter quan Fali l’ha anat a felicitar. Ha arribat el descans i tots els xiulets que s’escoltaven temporades enredera s’han transformat en aplaudiments er un equip que ha fet una bona primera meitat i que afrontava la segona meitat amb avantatge al marcador.

No havia passat ni un minut de la segona meitat i Bernabé ha tornat a ser salvador amb una jugada en què la defensa grana s’ha adormit. De nou Bernabé, dos minuts més tard, ha hagut de lluir-se enviant un remat de la davantera visitant a córner.
El Nàstic ha reaccionat amb rapidesa i Uche ha tornat a tenir el 2-0. Una jugada de davanter pur, aguantant d’esquena a porteria i xutant a la mitja volta. El seu remat, però, l’ha pogut aturar el porter visitant. Els grana han reaccionat i de nou de córner aconseguia marcar, tot i que aquest cop Fali estava en posició antireglamentari i el gol no ha pujat al marcador.

Foto: laliga.es

Al minut 57 de partit tornava a trepitjar el verd del Nou Estadi José Naranjo. El recordat davanter andalús ha disposat de dues ocasions en pocs minuts que podien haver igualat el partit. Primer amb una falta que recordava a la que ell mateix va marcar a l’Osasuna l’any que gairebé puja a Primera i després amb un mà a mà que Bernabé ha resolt amb solvència.

El físic començava a pesar i els visitants ho han sabut aprofitar millor. El partit estava trencat i els canaris estaven tenint més la pilota mentre el Nàstic intentava sortir, sense èxit, al contracop. Els migcentres han començat a estar imprecisos, Barreiro i Del Moral molt sols a dalt i l’equip no aconseguia ajuntar-se. El Nàstic ha anat considerablement de més a menys i els últims minuts han estat inquiets pels aficionats congregats al Nou Estadi.

El Nàstic estava jugant amb foc i s’ha acabat cremant. És un tòpic, però defineix exactament el que ha passat. Els visitants avisaven i finalment han igualat el partit amb una rematada, amb polèmica inclosa, de Aveldaño. Bernabé surt malament i el defensa, que xoca amb el porter, introdueix la pilota al fons de la xarxa per descontentament de l’afició.

Empat que sap a poc però que és merescut després de la baixada que ha fet l’equip a la primera meitat. Dues parts molt diferents que generen dubtes a l’afició que estava optimista a la primera meitat i contrariejada a la segona. El següent test grana serà d’altura, contra un equip fort com és l’Sporting, que voldrà brindar a la seva afició la primera victòria de la temporada.

FITXA TÈCNICA

Bernabé; Kakabadze, Mejías, Fali, Abraham; Márquez, Rocha, Tete (Luis Suárez, min. 90), Sebas Coris (Omar, min. … ); Uche (Manu, min. 75), Barreiro

Dani H.; Camille, Carlos Ruiz, Aveldaño, L. Pérez; Mila, Alberto, Suso (Borja, min. 71), Acosta (Naranjo, min. 57), Malbasic (Chilunda, min. 84); Nano

Àrbitre: Saul Ais Reig que ha amonestat a Fali (min. 46), Abraham (min. 63), Rocha (min. 80), Mejías (min. 88) i Javi Márquez (min. 90) pels locals; Camile (min.6) i Nano (min. 90) pels visitants

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...